Ben super blij met adrem heerlen

Ze hebben altijd goeie voertuigen. Ze zijn hartstikke vriendelijk. Het is niet zo heel erg duur. Ze zijn betaalbaar. Ik wil bij geen ander meer!

Duidelijk eerlijke prijzen

Snelle afhandeling van de huur.

Prima service! Klantvriendelijk! Goede prijs/kwaliteit!

Goed geregeld

Uitstekende service

Netjes telefonisch te woord gestaan tijdens het reserveren van de bestelbus. Ook bij het afhalen van de bus goed geholpen.

prima geregeld en vriendeljke service

prima geregeld en vriendeljke service

Prima ervaring

Goede service en goed geholpen prima personeel.

Niet onder de indruk

Om te beginnen, Het personeel in Sittard was netjes en dat was het enige positieve. Echter de achterbank van de auto zat vol met hondenharen en de auto zelf was duidelijk intensief gebruikt en maakte rare geluiden. Toen ik voorafgaand aan mijn huurperiode de klantenservice belde om iets te controleren, kreeg ik een jongedame aan de lijn die mij met je /jij aansprak en niet met “u” en “meneer” zoals ik van een professioneel bedrijf zou verwachten. Ik huur vanaf heden weer bij Sixt of vergelijkbare firma’s.

Prima service, makkelijk huren

Goede opname van de staat vd bus bij aanvang huur. Verder prima service.

Goede en snelle service en betrouwbaar

Een uur van te voren telefonisch een busje gehuurd. Busje samen goed gecontroleerd. Busje stond klaar en binnen 5 minuten reden we weg. De borg ook snel teruggestort.

Alles goed geregeld!

Hele fijne bus en alles snel en netjes afgehandeld.

Zeer tevreden over Adrem!

Makkelijke reservering, tevreden over de gehuurde bus en fijne afhandeling!

Goed geïnformeerd en correct af gehandeld

Niet goed

Ze houden niet aan hun afspraak ,ik krijg geld terug van hun en ik zit al in 10 dagen op te wachten ik heb ze elke dag gebeld en elke keer zeggen ze ja sorry wij gaan het gelijk voor je overmaken, ik zit nog steeds op te wachten.

Zeer goede kwaliteit en service

Zeer goed en netjes geholpen

Snel en gemakkelijk!

Vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd. Geen gehannes! En de prijzen vallen reuze mee!

Prima service, deskundigheid en betaalbaar

Vriendelijk en op een deskundige manier geholpen. Ook is de huur van een auto betaalbaar.

Erg goed bevallen.

Onze ervaring was erg goed, we waren door het voorafgaande online proces snel op weg. Ook goed vonden wij het vooraf nalopen van beschadigen aan de bus. Afhandeling ging ook prima bij inleveren en terugstorten van de borg. Duidelijke communicatie zowel met de medewerker als online. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Kreeg meteen de auto die ik wilde gebruiken. Afwikkeling vlot

Heel erg klantvriendelijk

Wij werden super geholpen bij binnenkomst om zo snel mogelijk onderweg te kunnen zijn. Toen we naar de auto liepen, werd er nog samen gekeken met shade aan de auto zo weet jij wat er beschadigd is en wat niet. De busjes rijden super, geen enkel probleem met de manier hoe deze reed of beschadigingen, voor de volgende keer zal ik zeker weer naar adrem gaan. Bij het terug brengen van de auto ging het ook super snel we konden de auto sleutel inleveren en binnen enkele minuten kregen we de factuur en dan na 2 dagen het rest bedrag terug. Zeker een aanrader!

Goede service, vriendelijk personeel

Derde keer al een bus gehuurd bij adrem en ook nu weer dik tevreden. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Ik zou Adrem dan ook zeker aanbevelen, en weet waar ik de volgende keer weer moet zijn.

Super top service

Snelle service, fijn geholpen!

Snelle en goede service van de medewerkers

Bij het afhalen meteen alles goed geregeld in ene keer ook de schade die eraan was duidelijk aangegeven door de medewerkers

Geweldig!

Super ervaring met Adrem!

Voldeed volledig aan verwachtingen

Ik kreeg een modern, schoon en goed personenbusje mee. De administratieve afwikkeling ging vlot. Ook de financiële afhandeling ging supersnel.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!