Prijs mag wat reel zijn

Ik heb letterlijk bus voor 2 uurtjes mogen huren en moet vol prijs betalen want ik moest bus voor half 5 terug brengen en daarna kreeg ik pas factuur waar ik zag dat eraf is geboekt vol tarief. Dat is alleen mindere kant vooral omdat wij vaak bij jullie busje huren.

Terugbrengen ging erg vreemd

Huren ging prima, auto was tiptop in orde. Na ruim een week gehuurd te hebben brachten we de auto terug (Heerlen). Daar zat een jongeman achter de desk die alleen de sleutel terug hoefde en meer niet. Geen controle op beschadigingen en kilometerstanden! Hem verzocht toch te gaan kijken, wat hij uiteindelijk ook heeft gedaan. Beetje lui mannetje dus! Hij had bij wijze van spreken zo 100km meer kunnen opschrijven of schade claimen die niet door ons was gemaakt. Puntje van aandacht? Zeker! Maar ook een gesprek met die jongeman zou zeer op zijn plaats zijn.

Uitstekend!

Goede service, nette bus!

Snelle service en vriendelijk personeel

Snel en gemakkelijk

Ze zijn erg behulpzaam

Perfect! Klantgericht en snelle communicatie

Snelke communicatie, klantvriendelijk en snelle afhandeling financiën

Jammer van die ‘schoonheidsfoutjes’

Personenbus gehuurd voor reisje met de familie. Reserveren van een Mercedes bus ging perfect. Duidelijke prijsopgave en geen ‘verborgen’ kosten. Was niet de eerste keer dat ik iets huurde dus gegevens waren bekend en ging allemaal heel vlot. Jammer dat toen ik de bus op maandag om 11 uur ophaalde deze zowel van binnen alsook van buiten enorm vuil was. Reactie van de medewerker “het is op maandagochtend erg druk”. Ik ben dus maar eerst zelf gaan poetsen. Voorts vertoonde de bus nogal wat onderhoudsachterstand. Al met al toch (weer) erg tevreden over Adrem. De kosten van het poetsen werden overigens bij de eindafrekening vergoed.

Goede spullen , goede service

Allemaal positief, enkel jammer dat als je op zaterdag je bus terugbrengt en je bent later dan 17.00 uur dat dan de zondag vol wordt meegerekend

probleemloos

Goede service en snelle afhandeling.

Erg duur

Een busje gehuurd Rond 10u tot 17u 250€ betaald te duur.

Fijn busje, snelle en goede afhandeling

Busje gehuurd voor een zaterdag. Er stond een puntgaaf Citroën busje voor me klaar. Ik rij zelf ook Citroën dus dat was meteen vertrouwd, busje reed verder heerlijk en was ruim genoeg om alles te vervoeren. Afhandeling van de administratie, borg, factuur e.d. ging vlotjes. Alle documenten, contract, factuur e.d. had ik binnen minuten in mijn mailbox en ook het terugstorten van de borg verliep snel. Aanrader dus.

Snel en betrouwbaar

Flexibel en behulpzaam Snel en betrouwbaar Goede prijs kwaliteits verhouding

Alles perfect geregeld in Andrem heerlen

Autohuren was uit nood. Daarvoor prima uitkomstmst

Onze 2 oude auto's waren simultaan defect..geen zicht op snel herstel.daarom op zoek naar een huurwagen. Bij adresboek geholpen. Duidelijk, goed en snel geregeld en geen verrassing achteraf. Niet goedkoop dus zou het niet voor de fun doen. Maar een uitkomst. Nu nog haal en brengservice

Heldere offerte, prima aflevering.

Snelle aflevering, prima uitleg.

Alles wordt prima geregeld waarbij sprake is van maatwerk!

Reeds vele jaren tijdens de carnavalsweek een busje gehuurd om samen met zijn zessen (3 koppels) meestal in Zeeland neer te strijken. Lekker gezellig met zijn allen bij elkaar ipv met 3 auto's te rijden. Dit jaar zelfs de luxe Mercedes bus (automaat met navigatie enz.) mogen reizen. Een echte aanrader!!

Goed geregeld maar peperduur

Bus stond op tijd klaar, maar geen vrije kilometers. Veel te duur! Op en neer van Sittard naar Eindhoven € 160,00 voor kleine bus is echt belachelijk. Wist dit wel en had geen alternatief.

TOP

De klant is koning gaat hier echt op. Praktisch gezien denken ze met je mee en dat maakt het huren van een verhuisbus zeer gemakkelijk. Verhuizen wat toch echt niet niks is, wordt door een goede bus echt gemakkelijker.

Goede service goede outo of busjes ze zijn vriendelijk personeel ik raad iedereen aan om daar een outo of bus huren

Prima personeel

Betrouwbaar

Vriendelijk personeel!

Perfect geregeld!!!

Alles perfect geregeld via de site!

gewoon goed

Prima auto en goede bejegening, zowel bij afspreken van de huur als bij ophalen auto en bij terugbrengen.

Goede serviceverlening

Goed geregeld!

In de ochtend om 8 uur direct geholpen en blij verrast dat we een nieuwe en schone bus kregen. Bij terugkomst om 12 werden we vrolijk opgewacht en was het inleveren en controleren zo geregeld. Factuur had ik ook binnen een kwartier in mijn mailbox. Volgende keer zal ik zeker weer een busje bij Adrem huren!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!