Klasse,goed geregeld,behandeld en afgehandeld

Alles prima verlopen

Ik moest met spoed een busje huren en dat was binnen 5 min geregeld. Enige nadeel was dat er bij het telefonische gesprek geen sprake was van ( een behoorlijk) borg bedrag. Verder super bedrijf en duidelijke uitleg bij ontvangst bus en bij retour..

Zeer correct, prima prijs, goede uitleg

Zeer correct, prima prijs, goede uitleg

Tot de volgende keer.....

Spaart veel tijd als je online al de meeste gegevens kunt doorgeven/invullen. Verder een kwestie van ophalen en terugbrengen. Prima verlopen en is niet de eerste en ook niet de laatste keer bij Adrem geweest. Leuk en vriendelijk personeel.

Snelle, veilige en prettig bedrijf voor het huren van een verhuisbus.

Ik ben zeer tevreden over de aanpak bij Adrem zonder verborgen addertjes onder het gras.

Bakwagen gehuurd. Volle tank mee. Geen problemen gehad. Alleen jammer dat de radio geblokkeerd was.

Verzorgd

Snel . verzorgd en behulpzaam. Attent door op te bellen dat de auto eerder ophaalbaar is .

Goede ervaring door goede service

Goede ervaring mee. Verlenen goede service

Vaker busje gehuurd bij adrem Altijd netjes geregeld nooit problemen gehad!

Auto stond optijd klaar

Auto om 8 opgehaald voor naar de rd4. Busje reed goed. Zag er goed uit. Laadruimte groot genoeg, dus klus snel geklaard en om 11 weer terug gebracht

Prima geregeld en fijne bus

Huur van een verhuisbus met laadklep was snel geregeld. Alles prima in orde.

Heb altijd goede ervaring. Service is uitstekend, vriendelijk en altijd heel netjes. Auto's zijn ook altijd heel netjes en in orde. Ik huur regelmatig en was eerst bij een andere bedrijf. Maar ik werd behandeld alsof mijn geld geen waarde had, jammer genoeg. Toen ben ik bij Adrem terecht en helemaal geen spijt van. Ik word elke keer weer super behandeld en als klant die geld bij een bedrijf uitgeeft is dat heel belangrijk!

Snel geregeld, betaalbaar en goed vervoer

Goede website, betaalbare prijzen, vervoer snel geregeld via internet

Hele fijne ontvangst en alles goed en snel geregeld.

Ga er zeker terug

Volgens afspraak geregeld

Prettig

Snel en goed geregeld

Afspraak plannen en het digitaal aanleveren van de benodigde gegevens ging snel en goed. Alleen de verhuiswagen behoorlijk beschadigd was, echter beschadigingen waren goed vastgelegd.

Supergoede service en zeer flexibele mensen!

Een personenbusje voor 9 personen gehuurd

Alles correct afgehandeld. Fijn personeel en vriendelijk.

Vriendelijk goede auto

Goede prijs / kwaliteit

Twee keer een bus gehuurd geen grote bijzonderheden. Sterke punten; -1- Goede prijs en makkelijk in en uit checken. -2- Busjes zijn bijna nieuw. Er zijn twee verbeterpunten; -1- filiaal gaat pas om 9:00 open wat erg laat is. -2- ondanks dat de busjes z.g.a.n. zijn, zijn ze vrij vies van binnen, veel rotzooi op de vloer en een stonk naar sigaretten. Bij borent zijn ze schoner.

Altijd goede service

Ik heb hier nu een paar keer een auto gehuurd. Alles verloopt soepel van aanvraag naar afrekening. Enigste minpunt is dat de auto van buiten niet altijd goed schoon is zodat je eventuele schade niet goed opmerkt, maar tot nu toe daar nog geen problemen mee gehad. Ik zal hier auto's blijven huren.

Good overall.

Great customer service

Zoals altijd heel goed

Al jaren klant en altijd zeer goede autos en vriendelijke mensen. De verhuiswagens met laadklep zijn uitstekend voor een grote verhuizing.

Voldoende

Helaas had de vorige verhuurder de brandstof tank niet helemaal afgevuld. Had dit aan gegeven bij het terug brengen van de auto en er werd me gezegd we kijken wat we er aan doen. Na het aantal km wat ik gereden heb vond ik 12 Liter Diesel wel wat erg veel. Helaas niks met de prijs gedaan.

Goede en snelle service, betaalbaar en vriendelijk personeel.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!