Prima bus, prima service

De eerste keer dat we een bus van AdRem huurden beviel dat ons verrassend goed. Dan denk je nog dat dat toeval was. Maar de tweede keer een bus huren was weer net zo top. Alles was snel en duidelijk geregeld. Bij het ophalen van de bus waren we binnen 10 minuten op weg. De bus was nieuw en reed als een zonnetje. En ook bij de afwikkeling geen gedoe, gewoon een goede prijs.

correct, behulpzaam, deskundig en duidelijk

eerste keer gehuurd bij Ad rem maar niet de laatste keer.

Alles prima in orde

Gewoon alles prima op orde. Zeer tevreden!

Over het algemeen goed

Bus stond zaterdagochtend op afgesproken tijdstip klaar en doordat vooraf alles online ingevuld en betaald kon worden was het snel geregeld, wat veel tijd bespaart. Enige punt van kritiek is, dat als je vraagt of het een probleem is als de bus om 16.45 i.p.v. 16.30 ingeleverd wordt, je doodleuk te horen krijgt dat je dan voor de complete zondag erbij betaald. Dat staat natuurlijk totaal niet in verhouding met elkaar.

Prima geregeld

zeer aardig en deskundige medewerkers, en mooie bus !

Makkelijk vriendelijk en snel

Gebeld gereserveerd en zelfde dag nog opgehaald zeer schone bus gekregen afhandeling van borg ging net zo snel top bedrijf

Top geregeld

Altijd een goede service

Administratie ging vlot. Alleen een opmerking over het annuleren dat gaat telefonisch minder.

Uitstekende service!

Prima geregeld

Alles wat gezegd is door de verhuurder klopte helemaal

Perfecte service en een prima nagenoeg nieuwe auto.

Zonder veel moeite een busje via internet gehuurd. De service tijdens ophalen en retourneren was perfect en de financiele afhandeling voor en na ging ook vlekkeloos. Top.

Alles vriendelijk en volgens afspraak.

Alles vriendelijk en volgens afspraak! Goede service.

Prima afhandeling van A tot Z

Vlotte reserveringsbevestiging. Vlotte afgave voertuig. Snelle financiële afhandeling. Graag tot de volgende keer.

Superfijn bedrijf! Erg aardige en behulpzaam personeel, niet duur, zeer nette bus!

uitstekende service

Alles naar wens verlopen.

Helemaal geen problemen gehad bij het huren

Super goede hulp en service

Zoals voorgaande keren ook nu weer uitstekend geholpen. Goede service, kwalitatief en niet duur. Komen afspraken na. Kortom Adrem blijft voor mij een aanrader.

Voortreffelijk

In een woord fantastisch! Flexibel en altijd meedenkend met de klant! Echt een aanrader!

Great

Cert proffesional to provide complete informations.

Flexibel en No-nonsense

Het is al de zoveelste keer dat ik een busje huur bij Adrem Limburg. Het blijft voor mij een positief verhaal, gewoon makkelijk zonder poespas. Beter kan je het niet hebben.

Goede en betrouwbare service

De afgelopen drie jaar heb ik meerdere keren een auto bij adrem gehuurd. Zowel een busje als een personenauto. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon en op locatie. Zorgvuldige beoordeling van de wagen voordat je vertrekt (beschadigingen, volle tank etc). Geen problemen met de voertuigen gehad.

Goede en betrouwbare service

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!