Alles volgens afspraak, dus prima!

Conform afspraak, op tijd en correct afgehandeld, bedankt!

Professioneel

Professioneel

Super geregeld

Het is nu de 2de keer dat ik gebruik maakt van een Adrem bestelbusje. Reserveren is super snel via internet. Verschillende retour mogelijkheden vind ik ook prima. Heel vriendelijk personeel.

Super geregeld

Highly recomndeded.

Service zoals service behoort te zijn!

Geen gedoe. Alles snel en netjes geregeld. Gewoon zoals het altijd behoort te zijn,maar wat je steeds minder tegenkomt.

Flexibel en No-nonsense

Het is al de zoveelste keer dat ik een busje huur bij Adrem Limburg. Het blijft voor mij een positief verhaal, gewoon makkelijk zonder poespas. Beter kan je het niet hebben.

AANRADER

Perfecte ervaring metAdrem Maastricht. Uur van te voren gehuurd en perfect geholpen. Snelle ophaal/terug breng service. Zeer goede auto.

Das Auto war Einwandfrei

Sehr neues und schönes Auto; Die Auslieferung und zurückgabe des Autos war sehr Einfach und schnell und alles war sehr Einfach. Ádrem ist ein sehr emphlenswerter Betrieb den ich jedesmal benutzen werde wenn wir in Maastricht sind. Auch der Preis ist Annehmbar. Ádrem ist eine sehr seriöse Firma

Das Auto war Einwandfrei

Altijd weer fijne service.

Wij huren regelmatig voor onze stichting een bestelbus wanneer we gesponsorde spullen van bedrijven ontvangen voor onze members. We zijn onderhand vaste klant. Een eigen bus kost veel geld en weegt niet op tegen de mooie bussen van Adrem en de fijne klantenservice die we daarbij krijgen.

Excellent

Very good cooperation

Prettig

Probleemloos verlopen huur

prima!

gewoon goed, kort en bondig!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!