Vakkennis en kunde

Great, will be better if no delay on deposit

It was smooth process, with exception of deposit return as need to follow up on deposit return. Not sure what was happy but no automatic return for the excess of deposit once the rental was completed.

Great, will be better if no delay on deposit

Flexibel en No-nonsense

Het is al de zoveelste keer dat ik een busje huur bij Adrem Limburg. Het blijft voor mij een positief verhaal, gewoon makkelijk zonder poespas een busje huren. Beter kan je het hebben.

Flexibel en No-nonsense

Prima service voor een prima prijs.

Vriendelijke mensen, goede service, en een mooie prijs.

Prima service voor een prima prijs.

Vriendelijke mensen, goede service, en een mooie prijs.

In één woord: betrouwbaar

alleen maar goede ervaringen

Snelle en goede service

Zeer snel antwoord op huurverzoek Zeer snelle aanpassing zodra de huurdatum wijzigt Duidelijke formulieren met in te vullen gegevens

fijn contact, snel, duidelijk

door vooraf gegevens in te vullen, weinig tijd verloren aan de balie. ook inleveren ging snel. restbedrag snel op rekening retour

Uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers.

Hweldig geholpen weer!

Vlot en goed geregeld.

Vlot en goed geregeld.

Goeie surfus

Huurauto's altijd netjes onderhouden

We waren heel tevreden

De auto is ons goed bevallen zat heerlijk en heel zuinig in gebruik.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!