Prima dienstverlening voor schappelijke prijs

's Ochtends gebeld, 's middags gehuurd, alles verliep buitengewoon soepel.

Hele goede service

Goede service. Zal een volgende keer zeker weer hier een bus huren.

Super goede service.

Precies hoe het hoort te zijn!!! Kom zeker terug.

Goede auto, prima service

Het scheelt, dat het lekker dichtbij is, dus kon o de fiets de auto ophalen :) Het busje was snel gehaald en gecheckt. Prima auto, dus ga zo door!

Ruime keuze in het aanbod, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het wagenpark is goed onderhouden en up to date en het papierwerk is tot een minimum beperkt.

Snel en correct

Snel en makkelijk geregeld

Uitstekende service, vriendelijk personeel zeker een aanrader om hier een auto te huren!!

Alles verloopt snel en vlekkeloos.

Top services

Hier kun je snel en gemakkelijk een bus huren voor elk doel. Snelle acceptatie en goedkoop ben zeer tevreden

Goede service voor een eerlijke prijs

Prima geholpen door Adrem. Voor drie weken een auto gehuurd. Afhandeling en hulp wordt snel gedaan. Daarna wilde ik de auto nog eens 2 weken langer huren. Dit was allemaal geen probleem. Het terugbrengen van de auto ging snel. Facturering was duidelijk.

Heel vriendelijk geholpen

Hele vriendelijke mensen. Ik heb 2 bussen gehuurd, die wel echt heel beschadigd waren aan alle kanten en 1 bus was waarschijnlijk een verbouwing mee gedaan. Die moest ik eerst schoonvegen.

Goeie service

Goed geregeld

Goedkoop en snel geregeld

Geen poespas of verborgen kosten. Offerte is helder en personeel vriendelijk

Top absoluut geen problemen

Fijne en klant vriendelijke werknemers en goede service

Top service zoals altijd

super

geen gezijk alles klopt gewoon

Alles perfect geregeld

Goede communicatie en snelle financiële afhandeling, wat de betrouwbaarheid ten goede komt.

Super service en beste bestelauto ooit?

Vriendelijk, schoon bedrijf en wagen. Wagen voorzien van veel assistentsystemen, airco etc. Wagenpark nieuw , weinig kilometers en staat van onderhoud prima, goede uitlijning van banden bv.

Goede service. En niet duur. Denken met je mee wat je wilt huren.

Schone en keurige bestelbus

Keurige bestelbus

Snel en prima zaken doen met adrem

Altijd een vlotte administratieve afhandeling en prima voertuigen

Super service en heel vriendelijk personeel!

Klantonvriendelijk

Altijd goede ervaringen met Adrem gehad, tot zaterdag jl. Als je je huurauto door onvoorziene omstandigheden niet op tijd kon terugbrengen en dat op tijd doorgaf, werd nooit iets extra’s in rekening gebracht. Nadat ik had doorgegeven de auto later dan half 5 zou terugbrengen, werd even ik na die tijd in paniek door Adrem gebeld: de auto moest direct terug omdat er iemand stond te wachten die mijn huurauto op kenteken had gehuurd. Als ik dat niet deed, zou mij dat een dag extra huur kosten. Een zeer gebrekkige communicatie vooraf en een uiterst klantonvriendelijke actie die ik zeker van Adrem niet had verwacht.

Goed geregeld

Bekwaam personeel!duidelijke afspraken over kosten!

perfecte service en financieele afhandeling

perfecte service en financiele afhandeling

prima geregeld en prettige service

busje stond klaar. Uitleg kort en bondig. mogelijkheid alles van te voren in te vullen en dus snel af te wikkelen bij ophalen. Goede mogelijkheid om te parkeren eigen auto ruime inlever tijd. Kon alleen geen opmerking achterlaten dat er steeds een melding in beeld kwam van kapotte nummerbord verlichting. Bij verhuur overdag geen probleem.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!