Kon de bus al eerder ophalen als gepland wat uiteindelijk heel fijn was. Goede bus. Alles paste erin.
Dankjewel voor de 8, Paula!
Alles goed geregeld.
Geweldig bedankt voor de 10, Lei!
Snel geregeld, fijne auto
Super bedankt voor de 10, Silvia!
Een 9, dankjewel Peter!
Ik vind Adrem Heerlen zeer fijn om met te werken. Handelen correct alles af, denken mee, zijn vriendelijk en ook loyaal. Toppertjes! We huren nergens anders meer. Hebben elke keer weer een goed en tevreden gevoel na verhuur.
Hartstikke bedankt voor de 10, Ria!
Gewoon goed geregeld.
Geweldig bedankt voor de 10, Peter!
Dankjewel voor de 9!
Ondanks,alles,toch Zeer zakelijk
Een 9, dankjewel Mark!
Alles goed geregeld heb gebeld voor een auto te reserveren bij aankomst goed ontvangen en alles afgehandeld
Super bedankt voor de 10, Chris!
Het was super goed ik zal het doorgeven aan mam aan mijn vrienden. Dat het geweldig geregeld .
Dankjewel voor de 9 Frans!
Voor ons Bovag-RDW Garagebedrijf een bakwagen voor een week gehuurd; de betreffende auto was bij ophalen een uur later pas "klaar" om mee te nemen, vies vuil en smerig, stank in de cabine, asbak vol sigaretten, rondslingerende half lege frisdrankflessen, een defecte radio die "code" aangeeft......de hele cabine en ook de bakwagen rondom vol met deuken en krassen van oude verkeersschades, en niet zo een beetje ook.....het glas van het achterlicht gebroken/ontbreekt, het spiegelglas van de rechter buitenspiegel volledig gebarsten, onmogelijk zicht naar achteren, de voorbanden helemaal kaal, écht helemaal glad, 0,00 mm !!! profieldiepte.....LEVENSGEVAARLIJK...aangehouden door de Politie, ik mocht halverwege de gehuurde week niet meer verder rijden....schade-gevolgschade etc. etc. en als ik dan als APK keurmeester en Garagist hierover verhaal wil halen en de discussie start, dan trekken ze stiekem heel snel je CrecitCard leeg.....en heet het betaald en opzouten....NOOOOIT MEER!!!!!!
Bedankt voor je beoordeling garage Rompelberg. De voorbanden van de bus hadden inderdaad te weinig profiel. Die hebben wij direct vervangen. Een volle asbak? Er zit niet eens een asbak in onze bussen. Maar je mag gerust boos zijn hoor. Ik zie dat Garage Rommelberg in Meerssen niet zo'n goede reputatie heeft op Google.
Originele beoordeling
It's easy to book it on the spot. The cars are in good conditions, always clean in and out and full tank given. No surprises with the price. Best rates in Maastricht.
Thank you very much for the 10, Sandra!
positief, voor herhaling vatbaar
Dankjewel voor de 9, Gene!
Snel en goed geregeld
Een 10, super bedankt Bart!
We hadden binnen een dag een bestelbus nodig wat snel naar tevredenheid is geregeld.
Hartstikke bedankt voor de 10, Marianne!
Uitstekend bedrijf en service!
Geweldig bedankt voor de 10, Caroline! Leuk om ook klanten uit Marbella te kunnen helpen!
I've always had such a great experience renting with Adrem. They truly care about their customers and are extremely fair with their pricing and regulations. 10/10 recommend!
Thank you very much for the 10, Monica!
Verkeerde rekening bij mij in rekening gebracht. Vijf dagen moeten wachten op mijn geld.
Sorry voor de fout Andries! Gelukkig konden we dit recht zetten. Bedankt voor je begrip ;-)
Such nice and kind people , everything went fine very happy sure I will rent a car there again
Many thanks for the 10, Ximena!
Vanaf het eerste telefonische contact, was alle geweldig goed geregeld waarvoor hartelijk dank,
Een 10, hartstikke bedankt Frank!
Goede auto. Snelle teruggave van de borg.
Super bedankt voor de 10, Bep!
Goede service Vriendelijke en kundige hulp bij uitzoeken welke beste kunt nemen, geen probleem om erna toch nog van wagen te switchen. Top een aanrader
Geweldig bedankt voor de 10, Marie!
Prima ervaring met dit bedrijf. Vooraf is duidelijk waar je aan toe bent
Dankjewel voor de 7, Maurice!
Prima...niks op te merken.
Een 8, dankjewel Tom!
Snel geregeld. Duidelijke uitleg. Professioneel en vriendelijk. Prima wagen Voor herhaling vatbaar!
Super bedankt voor de 10, Nathalie!
Heerderweg 33
6224LA Maastricht
Wij maken dat je wegkomt!