Great !!

Great experiences so far. Very helpful staff. Best prices in Maastricht. Will remain a regular customer.

Soepel en correct

Meerdere keren geboekt en alle keren auto's/busjes schoon, nagenoeg nieuw, snel afgehandeld en correct bejegend. Ook last minute veranderingen van mijn kant soepel opgevangen. Relaxed bedrijf om relaxed van te kunnen huren.

Super service

Vriendelijk, goede service, en meest belangrijke: goedkoop. Top bedrijf

Prima zoals elke keer weer!

Alles prima geregeld,ook als je op de laatste minuut nog net voor het weekend alles geregeld krijgt. Top!

Goede afspraken en afhandeling.

Snel en efficiënt in het huren van een voertuig.

Waardeloos!

Bij adrem verhuur kan een willekeurig persoon na binnen lopen, en een auto huren op een willekeurig bedrijfs naam.\ Als je er melding van maakt bij de eigenaar reageerd die kortaf,met de woorden foutje kan wel eens gemaakt worden. Als er wat gebeurd bekijken we het dan wel. De eigenaar beloofd je een email te sturen tot je niet voor die kosten hoeft op te draaien.Vanaf dat moment hoor je helemaal niets van ze!

Gewoon goed

Meerdere malen hier gehuurd Prima top

top

Goed snel en vriendelijk

efficient and cheapest option in Maastricht

Friendly stuff, well maintained vans, easy booking. It is the cheapest service in Maastricht. The only thing the prices on the website might be misleading as while you book you see costs adding up (VAT, per km, ...). It would be better to communicate about these and show an example of total cost calculation. Otherwise we are happy with Adrem.

Super zoals altijd!

Een aantal keer gehuurd bij Adrem en keer op keer is alles tiptop in orde!

Goede service, goed bereikbaar als je vragen hebt.

Gereserveerd voor 2 dagen, achteraf maar 1 dag nodig en dat was geen probleem. Goed geregeld!

Super en niks te klagen good job

Ik heb hier niks te klagen was super ,en de mensen waren zo aardig met ons

Geweldige service! geweldig verhuisbus!

Personeel zeer vriendelijk Verhuisbus met laadklep maakte het verhuzen makkelijker i..v.m.laden en lossen. Echt een aanbeveling om deze te kiezen bij verhuizing.

Het huren verliep geheel volgens plan.

Na een telefonische reservering werd ik via de mail volledig op de hoogte gehouden over alles met betrekking tot de reservering.

Ik ben super tevreden!

Alles goed geregeld en betaalbaar.

Alles gewoon erg goed, klantvriendelijk, flexibel

Alles gewoon erg goed, klantvriendelijk, flexibel, erg goed meegedacht met ophalen van de bus en wegbrengen

Topprijs voor een topbus!

Ook al begon het nogal stroef, uiteindelijk ben ik dik tevreden!

Uitstekende service en een perfecte auto

Uitstekende service en een perfecte auto

Vriendelijk. goede afhandeling .gewoon top

Super simpel bestellen

Makkelijk en duidelijke omschrijving op de website voor het huren van een bus. Vriendelijke medewerkers Snelle afwikkeling terugbetalen borg Zeker voor herhaling vatbaar

Top en goed geregeld

Vlug alles geregeld en goede bussen

Betrouwbaar adres om auto te huren

Gemakkelijk online reserveren Snele reactie Betrouwbaar materieel EN er wordt je geen poot uitgetrokken

Wij huren meestal bij adrem en dat gaat altijd heel fijn, snel en goed!

Snelle service, vriendelijke medewerkers.

Inmiddels huur ik al meerdere jaren een busje bij Ad Rem. Op één keer na, ben ik zeer tevreden op de wijze waarop een bus kan worden gereserveerd, over de financiële afhandeling en de wijze waarop je door medewerkers wordt benaderd. Die ene keer is dus de uitzondering die de regel bevestigt: een zeer fijne verhuurder. Ad Rem kan ik bij eenieder aanbevelen

Positieve medewerkers die behulpzaam zijn.

Dit is een bedrijf waar medewerkers het verschil maken voor een klant. Dank

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!