Nog nooit teleurgesteld door de goede service van Adrem

Zelf na 4 keer mijn reservering om boeken waardoor de reservering niet goed was doorgekomen, werd er adequaat gehandeld en kon ik toch nog een bestelbus huren. Altijd scherp geprijsd. De beste in Limburg. Ik huur nooit ergens anders.

Fijne mensen, goede auto's

Al 3 keer een auto of bus gehuurd, nog nooit problemen gehad. Laatste keer alleen even moeten wachten omdat er nog niemand aanwezig was. Echter altijd vriendelijke mensen, goede hulp en op tijd het geld teruggestort.

Tevreden

tevreden alles goed en netjes geregeld voor een faire prijs..Auto reed goed maar de onderhouds beurt was nog niet uitgevoerd waardoor het motorstoring lampje branden wat toch een onrustig gevoel gaf.. .

geweldig, goed geholpen en betrouwbaar

Super vriendelijk en uitstekende service, top prijs kwaliteit verhouding. Nette jonge huurauto's

super

Tweede keer een busje gehuurd. Perfect geregeld

Goed georganiseerd

Je kunt alles al via de site invullen en betalen. Dar scheelt een hoop tijd. Bij het ophalen van het voertuig

Goed geregeld van A tot Z

Complete procedure voor zorgeloos huren

Goede service en vriendelijke medewerkers

Prima Autoverhuurder

Vriendelijk personeel, goede prijzen en producten. Alles top!

Klant vriendelijk en super behulpzaam!

Zonder afspraak 's morgens vroeg een auto naar wens geregeld. Deze ook ná sluitingstijd kunnen terugbrengen. Verder het financieel gedeelte via internet correct afgehandeld!

Goed geregeld. Komt afspraken na. Schappelijke prijs.

We komen in sept graag terug. Zegt dit genoeg over hoe tevreden we zijn ? :-)

Snel geregeld, geen gedoe. Bus was netjes en uiteraard handig. Ik kan iedereen deze firma aanbevelen.

Heel positief

Fijne communicatie, zeer degelijk vervoer, ook heel prettig dat ik na openingstijden de auto eenvoudig kan terugbrengen, en daardoor niet onnodige kosten hoefde te maken.

Nette auto, alles conform afspraak en administratief goed en snel geregeld. Telefonisch contact: netjes en goed geholpen.

Snelle vriendelijke service!

Prettig bedrijf. Alles goed geregeld.

Alles prima

Alles goed geregeld, medewerker zeer behulpzaam. Borg was de volgende dag alweer op mijn Rekening gestort.

Prima en goedkoop

Snel geregeld zonder gedoe

Top. Vriendelijk!

Prima service. Mooie auto.

oude bus niet afgetank te laat terug

bus te laat terug gebracht niet afgetankt met verhaal dat vlotter kapot was we hebben de bus zelf wel kunnen aftanken bus vol met krassen

Jullie maken jullie klanten naar hun zin. Super

Heel goede service

Beste keuze

Geweldig!

Zeer klantvriendelijk, zeer praktisch, binnen no-time op weg!

Zeer goede en snelle service!!!

Zeer snelle en vriendelijke service Zeker een aanrader

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!