Prima afhandeling.

Prima U-type bus gehuurd. Hele nette bus met veel ruimte. Vooraf geld overgemaakt en restant werd na 2 werkdagen alweer teruggestort. Perfect afgehandeld. Minpuntje: om 09:00 uur nog geen kantoorpersoneel aanwezig. Verschillende klanten stonden te wachten.

Uitstekende service voor een schappelijke prijs

Met een zichzelf wijzende website eenvoudig een reservering maken, die in zeer korte tijd bevestigd wordt. Wijzigingen tijdens de huurperiode kunnen snel geregeld worden. Het inleveren en de financiële afhandeling wordt snel en correct afgehandeld.

Ontvangst, uitleg en afhandeling GOED

Vriendelijk bedrijf

Ik had eigenlijk een container nodig, totdat mijn dochter mij adviseerde om een 11 kuub busje te huren. Dat zou een stuk goedkoper zijn dan een container. En inderdaad, een container van dat formaat kostte mij € 550,-, terwijl het busje "slechts" € 80,- was (exclusief de kosten bij het milieupark!). Uiteindelijk was ik ruim € 250,- goedkoper uit; ik moest natuurlijk wél de inhoud van het busje 2 keer in de handen pakken...Het busje was uitstekend in orde en het personeel aldaar was uitermate vriendelijk en kundig.

Absoluut top bedrijf met goede prijzen en amicale service

Snel op weg, eerlijk en amazing service!

Goede snelle vriendelijke service

Via de chat gevraagd wat het zou kosten een busje te huren Tot mijn verbazing klopte dit precies ! Meestal krijg je via internet prijzen en dan kom je daar en dan valt het stukken hoger uit Dat is hier niet het geval super!

top

vriendelijke en vlotte bediening en afhandeling locatie Heerlen

Zeer tevreden.

Alles was goed geregeld en de bus was in zeer goede staat. De service was ook erg goed. Kortom, een echte aanrader.

Modern bedrijf heel professioneel.

Alles makkelijk en 100% goed geregeld. Busje in prima staat.

Heel efficiënt en prettig

In de avond bestelwagen opgehaald. Prima in orde en nette adequate opvang door personeel. Vracht vervoerd en auto in de straat geparkeerd en sleutel in de kluis gegooid. Moest wel voor eigen auto en later busje parkeer geld betalen, maar daar kan Adrem niks aan doen hè....@gemeente Maastricht

Een echte aanrader!

Van begin tot eind alles goed geregeld. Personeel is aardig en behulpzaam en ik was snel op weg met een busje.

Very Nice Car and Service

I rented a car on short notice, everything went well and charges explained to me. I returned the vehicle, final invoice was in my inbox few hours later. Service is good. This was my second rent fro Adrem

Uitstekende en vriendelijke service & een zalig busje om mee te rijden!

Het huren en rijden met hun busje heeft onze (allereerste) autovakantie naar Frankrijk nog plezanter en comfortabeler gemaakt. Met een groot samengesteld gezin is dat niet zo evident, maar iedereen had voldoende plaats en de airco was natuurlijk heerlijk. Alle nieuwste snufjes zaten in het busje, zelfs een melding om even koffie pauze te nemen :-) Zeker een aanrader, wij gaan het alvast nog eens doen!

Snelheid van reservering en afhandeling perfect, alleen wagens zijn vaak niet proper

Ik maak gebruik van de service van Adrem voor het uitleveren aan mijn klanten. Steeds vaker zijn de wagens zo vuil dat ik mij bijna schaam om bij een klant voor te rijden. Zowel van binnen als van buiten. Jammer dat ze hier geen prioriteit van maken. Overal service en vriendelijkheid bij reserveren, afhalen en retour brengen van wagens is prima.

Goede ervaring zoals altijd

Helaas dat deze keer wel erg lang duurde voordat mijn borg terug werd gestort

Prima bedrijf

Goede service, denkt mee en zijn flexibel.

Goede service.

Prettige ontvangst aan de balie. Goede uitleg. Niet te duur.

Alles ok

Vriendelijk ontvangen alles goed geregeld dank u

snelle service

je wordt goed geholpen en de koffie staat klaar

zeer goede ervaring met dit verhuurbedrijf

Heb nu meerdere malen een busje gehuurd bij dit bedrijf. Klantvriendelijk, en betrouwbaar. Indien nodig zal ik zeer zeker wederom bij dit bedrijf een busje huren

Goed oftewel prima

Goed prima

Uitstekend!

Heb enkele weken een auto gehuurd bij Adrem. Ben uitstekend geholpen, vanaf de eerste contacten met front office t/m afhandeling bij inlevering. Prima communicatie, duidelijke voorwaarden. Afspraak is afspraak. Door omstandigheden moest ik huur even uitstellen en ook had ik de auto minder lang nodig dan verwacht. Geen enkel probleem! kosteloos schoof de huurtermijn op en eerder inleveren was eveneens geen probleem. Chapeau! Zo wil je graag met elkaar zaken doen en omgaan!

Ik had plotseling een auto nodig. Deze was direct beschikbaar. Leuk en vriendelijk personeel.

Was heel goed

perfect geregeld

Veel keus, snel geregeld goede srevice.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!