Geen poespas,gewoon goed

Gewoon goed,zonder mitsen en maren. Waar ik voor kwam heb ik in zeer goede staat ontvangen,prima

Top busje gekregen

Via werk moet ik met spoed een busje regelen voor een paar uurtje ik heb verscheidene gebeld maar rond vakantie tijd kan je vergeten . Gelukkig hebben ze bij adrem wel eentje te huur maar moest wel voor 1600 terug omdat die busje verhuurd is ik verwacht een kale witte bus maar deze was perfect het ziet erg zakelijk uit zwart met getint ramen en airco voor de achter passagiers en uiteraard automaat . Dat is net wat ik nodig had voor onze zakelijke rit . Dus volgende keer zal ik eerst hier aankloppen voor een busje en hoop dat ik het zelfde type nette busje krijgt

Fijne service

Op korte termijn kon ik een goede bus huren. Ik werd goed geholpen door de vriendelijke medewerkers

Fast and efficient service

Exactly what you need: clear admin and then a quick explanation of the main features of the van relevant to driving it. Friendly and efficient service.

Uitstekend!

Alles naar wens. Absoluut een aanrader.

Redder in de nood

Kwam plots zonder auto te zitten. Adrem was mijn redder in de auto-nood. Zeer jonge auto. Klantgericht benaderd. Prijs-kwaliteit goed.

Helemaal niets aan te merken!

Zeer klantvriendelijk en een snelle afhandeling.

Prettige ervaring.

Het huren van een auto ging goed en gemakkelijk. Vriendelijk personeel. Alleen een opmerking over het schoonhouden, onder de voorstoelen lagen nog een paar lege plastic flesjes. Controle kan dus nog wat beter.

Snel geregeld en vriendelijk

De prijs is vergelijkbaar met overige aanbieders. Met het km tarief kom je ongeveer op hetzelfde bedrag. Verder is het ophalen van de auto snel geregeld. Goede service en vriendelijk.

Gewoon een goed bedrijf

Zeer vriendelijke mensen

Service gericht, heel vriendelijk

Snel en goed geregeld. Nieuwe auto.

Snel geholpen en goede service

Wij hadden met spoed een auto nodig voor een bepaalde tijd. Dit was snel en correct geregeld, waarvoor onze dank.

Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Snel geholpen. Vriendelijke medewerkers. Nieuwe auto’s.

Top en snel geregeld en goede prijs

Ad rem levert goede service

klantvriendelijke medewerkers

alles perfect

Bus met bak en laadklep gehuurd voor verhuizing. Ophalen ging snel en soepel, borg via pinpas. We hebben 2 dagen vollop verhuisd en de bus was zeer betrouwbaar en rijdt goed. Laadklep is een must bij verhuizing. Inleveren ging ook weer soepel. Het personeel is altijd vriendelijk. Ik ben zeeer tevreden en zal een volgende keer weer huren bij Adrem.

Prettig, snel, vriendelijk, correct

Super snel en easy

Goede uitleg, fijne busjes en schone bussen.

Goede service maar offertes niet duidelijk

De offertes zijn niet helder. Niet met betrekking tot de manier waarop BTW wordt berekend maar ook niet ten aanzien van kilometers die in de prijs zijn inbegrepen. Achteraf leidt dat dan tot verrassingen.

Super Service

Mini bestel bus gehuurd voor een paar uur, online alles voorbereid. Zeer vriendelijk en flexibel personeel en heerlijke bus. Volgende keer weer, een echte aanrader

Snel en makkelijk geregeld

Fijne afhandeling en service

Prima service en goede bestelbus met genoeg opbergruimte

Prima service en goede bestelbus met genoeg opbergruimte en voor de grote best wel zuinig in gebruik , 420km gereden op 28 liter diesel .

Super! Flexibel en behulpzaam!

Mijn reservering moest meerdere malen worden veranderd en aangepast door onduidelijke persoonlijke omstandigheden vanuit mijn kant, en Adrem ging hier super flexibel en behulpzaam mee om. Bedankt!

Eenvoudig, snel, goede service

ik ben gewoon nog steeds elke keer blij wanner ik een busje huur. danke wel voor goede service

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!