Prima geregeld en georganiseerd

Vanaf het reserveren tot en met het terugbrengen van de gehuurde bestelbus is alles prima gegaan, met duidelijke uitleg. De borg is vrij snel terug gestort. Een compliment

prettigge samenwerking

zeer correct

Snel, efficiënt, makkelijk

Alles super online te regelen en bij vragen per mail krijg je per ommegaande antwoord. Prima!

gewoon goed

makkelijk en snel boeken, helde en transparante service

Goede snelle en vriendelijke service

We hadden een auto gehuurd om 8 uur in de ochtend maar de auto bleek nog niet terug te zijn. Zij belde de persoon en die was er binnen een half uur en boden de medewerkers gelijk een tegemoetkoming aan. Daar waren we heel blij mee! Top service en de auto reed ook superfijn!

Gied

Het ging zoals het al jaren gaat...Nette Bus, correcte afhandeling!

Zoals in een zin beschreven. Net wagenpark, correcte afhandeling Een tevreden klant!

Super service, lekker snel en hartstikke vriendelijk ondanks de grote drukte

Prima service, zeer tevreden!

Het huren van de auto ging makkelijk en snel online. Het ophalen en inleveren verliep ook lekker vlot. Alles staat duidelijk in het huurcontract, de auto was in perfecte staat. Vriendelijke mensen, dus helemaal blij!

Uitstekend geholpen bij het huren van onze verhuisbus!

Goed geholpen en een goede auto meegekregen.

Ook de terugbetaling van het restantbedrag werd vlot geregeld.

Snel een bus geregeld!

Personeel denkt goed mee naar de beste oplossing. Zeer tevreden en eenvoudig geregeld!

super coulant en vriendelijk verhuurbedrijf

Heb een grote bus gehuurd en had hen 2 dagen nodig met een dag ertussen. Het was geen punt om de bus dan 3 dagen te houden. Heb helaas een spiegel stuk gereden en ook dit was super snel en correct afgehandeld. De volgende bus komt zeker weer van Adrem

Perfecte service

Zeer goede service en kwalitatief goede voertuigen.

Altijd op tijd geholpen

Snelle boeking via de site. Daarna bevestiging van mijn boeking Vriendelijke medewerkers

Top quality customer experience with Adrem

Great customer service, with very friendly and supportive staff. I will be a repeat customer at Adrem. Very highly recommended.

Zeer goed, zoals gewoonlijk

Heel makkelijk te reserveren, auto zelf gloednieuw en ook heel goede en snelle afhandeling bij inleveren.

Very good service

Excellent car and very good and professional service.

Prima wagen, service kan beter

Contact en op vragen werd prima gereageerd! Wagen was schoon en netjes en vrij nieuw. Nadeel was dat ik in Sittard reserveerde en in Maastricht moest ophalen. Daardoor moest ik extra kilometers maken die meegeteld werden in de factuur (wat beloofd was dat het gecompenseerd werd). De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.

alles klopt

geen problemen, alles klopt

Service gerichte organisatie

Er moest snel een oplossing gevonden worden. De heren van de servicebalie wisten dit uitstekend te regelen !

Goede dienstverlening.

Zowel het online reserveren als het ophalen en terugbrengen verliep vlot en professioneel. Goede ervaring met dit bedrijf.

Fijne ervaring

Ze waren behulpzaam en dachten goed mee.

Zoals altijd alles perfect geregeld

Adrem helpt me altijd perfect

Super geregeld en snel

We zouden eerst ons vervoermiddel in Sittard halen. Wat achteraf ook in Heerlen kon vanwege een afzegging. We werden hier goed over geïnformeerd.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!