Voldoende, maar er zijn verbeterpunten
De medewerkers waren vriendelijk en correct. Ook het voertuig was in orde.
Qua process zijn er wel wat verbeterpunten mogelijk. Bijvoorbeeld, busje had ik van 9 uur ‘s ochtends tot 13:00 gehuurd.
Maar het kantoor gaat precies om 9 uur open. Na administratie en controle van het voertuig, ben je 20 minuten verder. Dit gaat dus ten koste van effectieve tijd dat je het voertuig kan gebruiken. Kortom: als ik een busje reserveer voor 9 uur ‘s ochtends dan wil ik er ook om 9 uur ‘s mee wegrijden en niet 20 minuten later.
Daarnaast, als er andere mensen voor je aan de beurt zin, ben je nog later op weg.
Ook waren er enkele administratieve handelingen die niet nodig waren. Er werd mij tijdens de administratie gevraagd of ik een duurdere/betere ongevallen dekking wou hebben. Deze vraag had natuurlijk gewoon bij het aanvraagformulier op de website moeten staan.
Ook moest handmatig de tegenrekening voor het terugstorten van de borg worden ingevuld. Terwijl de rekening vanuit waar de borg gestuurd bekend is. Desnoods had deze vraag ook via de website vooraf ingevuld kunnen worden.
Tot slot was er een fout in de factuur en werden te veel km in rekening gebracht. Dus ik heb mijn route via google maps berekend en doorgegeven. De factuur werd vervolgens zonder problemen gecorrigeerd. Maar het kostte mij wel tijd om dit corrigeren. Beter zou zijn dat de medewerker bij vertrek als onderdeel van het proces altijd een foto neemt van de km stand / dan wel aanbeveelt aan de klant dit zelf te doen