Ze staan ook echt klaar voor je. Super service, heel vriendelijk, alles wordt je duidelijk uitgelegd.

Super goede service

Zeker een aanrader

Makkelijk te regelen

Enige minpunt was dat bij het ophalen van de auto er niemand aanwezig was. Twee keer moeten bellen alvorens er iemand kwam

Correcte behandeling ervaren , zonder poespas!

Vooral het van te voren afhandelen van de administratie was fijn

Alweer een goede verhuur

Prima Materieel. Prettige service

Goed bereikbaar, flexibel, meedenkend, professioneel, top service, goedkoop!

Beste autoverhuur bedrijf in Limburg!

Service en vriendelijk.

Bus goed en ook telefonisch bereikbaar. Al met al. Goed. Ga zo door. Kom zeker terug

Alles naar wens.

Meerdere keren busje gehuurd altijd perfect geregeld KLASSE

****** in kilometer en verzekering

Ik heb geen 20 km gereden en tijdens facturatie hebben 92 km gefactureerd. Ik had gewoon basis verzekering gevraagd . ze hebben verlaging eigen resico bijgevoegd. niet vertrouwelijk.

Snelle en zeer vriendelijke service

Uiterst vriendelijk en snel geholpen door de medewerkers.Zowel bij het ophalen als terugbrengen van de gehuurde auto.Top!

Goede service.

Goede service, alles was snel geregeld.

We hebben in het Pinksterweekend een bus gehad en weer een verhuizing kunnen realiseren en alles was prima geregeld met Adrem. Ophalen snel en adequaat en ook het het terugbrengen en sleutel inleveren met dag erna meteen afhandeling heel keurig verlopen.

Zeer professioneel en zeer vriendelijk en behulpzaam

Goede snelle service

Goede afspraken Goede service, snelle service Snel en correcte afhandeling

Goede ervaring

Goed.

Goede service. Goede auto. E vlotte afhandeling bij ophalen en terugbrengen.

Uitstekend goede service

top geregeld

Auto stond op tijd klaar, nette auto schoon en bijna nieuw

Was goed geregeld wat boeken betreft alleen een beetje jammer dat ze buiten het rondje om de bus verder niks uitleggen over hoe je hem in kunt stellen etcetera.

fijne bestelbus en alles goed geregeld top

goed bedrijf goed geregeld en een fijne bestelbus

geweldig

goede en correcte en vlotte service

Great staff great service

Best price for a rental car I have found. Quality vehicles for a quality price and the staff are great!

goede service

fijne autos,goede service ,zakelijk ook goed geregeld

Fast & Flexible

The paperwork is easy & fast. The customer service was responsive and answered the questions fast. Easy to pick up and to return.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!