Helemaal perfect

Goede service !

Snelle afhandeling, alles duidelijk uitgelegd, klant vriendelijk, wij waren zeer tevreden

Excelente!! Buen Servicio y disposición!!!

Alquilar un auto en Maastricht resultó muy sencillo y barato gracias a Adrem!!! Muy buena atención!!!

• ¿Nos recomendarías?

Snel en duidelijk

Fijne auto, snel geholpen, geheel duidelijk.

Prettig contact en goede service

Ik ben positief over de geleverde service en het contact met de balie. Toonden zich flexibel in het verlengen van contract omdat huurperiode niet goed was in te plannen vanwege reparatie aan priveauto die langer duurde dan verwacht. Kosten voor gereden kilometers zie ik als extra en niet nodig aangezien de tank vol moet worden ingeleverd.

Flexibel, beleefd, correct

Erge fijne ervaring gemaakt. Alles tiptop in orde.

Perfect gemakkelijk

Alles heel gemakkelijk geregeld. Super service! Ik kom zeker terug!

Vriendelijk en alles snel geregeld

Vriendelijke en klantgerichte mensen Goede auto’s en alles snel en tot in de puntjes geregeld

Altijd super tevreden

Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.

snelle en goede service

zelfs op korte termijn een bus koenen huren en altijd vriendelijk

Heel goed geregeld

Gewoon goed geregeld!! De bus stond klaar toen wij hem kwamen halen, konden hem goed kwijt bij het retourneren en duidelijke uitleg van de factuur. De borg ook netjes op tijd teruggestort.

Uitstekend!

Uitstekende servies, prima auto, snelle afhandeling, kortom alles goed geregeld!

Super goede service

Uitstekend probleemoplossend vermogen

De kwaliteit en klantgerichtheid van een bedrijf worden pas goed zichtbaar als er problemen zijn . Wij hadden een nieuw busje dat desondanks problemen gaf . We zijn onder de indruk van de snelheid , de creativiteit, het probleemoplossend vermogen en het meeleven van adrem . Prima

Uitstekende service en mooie bus

Klantgerichte service en goede en snelle afhandeling van de huurovereenkomst

Zeer vriendelijk en vlot geholpen

Zeer vriendelijk en vlot geholpen

heel goede bediening

we zijn heel goed behandeld worden

Een op maat gemaakte service

Een fijne persoonlijke behandeling door zowel de customer support als de werknemers op locatie. De wagen werd in uitstekende staat geleverd. Niks op aan te merken! 10/10 zou er weer een wagen huren

Perfect, duidelijk en vriendelijk

Ik heb gebeld, problemen uitgelegd ivm huren en de prijs van huurauto's op Eindhoven Airport. Snelle en goede offerte zonder verassingen achteraf. Zeer a n te bevelen

Tevreden met "?". En zodoende: Aanbevelen? "Ja, maar"

Gehuurd van 9.00 tot 13.00. Ditmaal was Adrem niet open om 9 uur, alhoewel de medewerkers aanwezig waren (en koffie dronken). Een prima busje gehuurd, met een sleutelhanger "Euro 95". Nou, dat was wel degelijk Diesel (en de bijhorende AdBlue vulknop). "Vol tegen vol": je neemt het voertuig met volle tank mee, je levert het vol terug in. Dat eerste "vol" klopte niet helemaal: ik tankte 7,7 liter voor 38 km? Dat werd netjes geregeld. Alhoewel: ik kreeg € 1,90 per liter terugbetaald, waar ik € 1,949 per liter betaald had. En op de factuur: "vertrektijd: 9:06". Ik maakte de foto van de kilometerstand om 9.08, voordat de sleutel in het contact zat. Muggezifterij? Hmmm: nauwkeurigheid! Bij terugbrengen "Samen met de bestuurder de staat van het voertuig gecontroleerd? Nee". Dat wijst misschien op 100% vertrouwen. OK, compliment aanvaard. De vorige keren uiterst tevreden. Deze maal: tevreden met vraagteken.

perfect en snel geregeld

nette bediening, goed geregeld, fijne verhuisbus , super !

Netjes en snel

Nette bus en de bus is snel opgehaald en terug gebracht bij Adrem. Ze lopen samen met je een rondje rond de bus om te checken wat de al vastgestelde schade was voordat je de bus meeneemt.

Prima service, helaas oude bus

Service was prima. De bus had wel een rammelende tussenwand, wat wel hinderlijk was bij een lange rit. Gaf ook enkele foutmeldingen op dashboard. Bus leek aan de oude kant.

Netjes en goed

Minpuntje: Na te lange telefonische wachttijd wordt je gesprek beëindigd. Verder Zeer nette bus, en correct afgehandeling.

Super eenvoudig een bestelbus huren

Adrem heeft haar processen in orde. Juiste aan pak customer journey. Zeer eenvoudig om een bestelbus te huren. Snel en adequaat. Vriendelijk personeel.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!