De auto was in orde. Ophalen in de ene vestiging en terugbrengen in de andere vestiging was geen probleem. Minpuntje de knop om de tankdop te openen was onvindbaar, stond geen icoontje op en was ook niet uitgelegd bij het ophalen. Stond ik toch te stuntelen vlak voor het terugbrengen.
Dankjewel voor de voldoende Thea! Goed punt: de tankdop hadden we even moeten laten zien voordat je wegreed.
Tweemaal klacht ingediend omtrent de afrekening. Krijg totaal geen reactie
Beste Peter Paulussen, bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je ons geen voldoende geeft en niet je eigen naam gebruikt. Je eerste mail is inderdaad niet door ons beantwoord. Sorry daarvoor. Op je tweede mail is door onze medewerker een uitgebreide reactie gegeven. Volgens zowel de km-standen als het voertuig rapport heb je 41 km gereden. Indien gewenst kunnen wij je precies laten zien waar je geweest bent.
Vriendelijk personeel en ik had de bus een dag langer nodig en dat was geen probleem
Super bedankt voor de 10, Sonja!
Very good service, nothing to complain about. Clear conditions, new cars, excellent customer service. I would only improve the internet page, not quite intuitive and missing ENG language version.
Many thanks for the 10, Bartosz!
Service en bestelbus zoals je mag verwachten, maar meer dan oke. Bus voor een hele dag gereserveerd, toch maar een dagdeel in gebruik gehad en dit laatste werd ook in rekening gebracht.
Een 9, dankjewel Peter!
Qua service, meedenken en kwaliteit absoluut een hoog cijfer
Dankjewel voor de 9, Gerlies!
Alles wat prima geregeld, alleen het terugbrengen was wat minder. Medewerker was niet aanwezig, na wat belletjes kwam deze persoon 15 min later aanzetten. Beetje geïrriteerd omdat hij volgens mij pauze had of ergens anders mee bezig was. Nou bus netjes ingeleverd en klaar zou je zeggen. De zelfde medewerker belde me later op de dag op. Vroeg waarom ik niet getankt had? Ik gaf aan dat het wel zo was maar hij kwam met allemaal argumenten en gaf aan dat hij de tracker aan het uitlezen was en nergens een tankstation had gezien. Nou gaat het me niet om de 2 liter diesel wat hij er extra bij heeft gerekend maar dat hij precies kon vertellen waar ik allemaal wat geweest! Nooit van privacy gehoord? Is voor mij de laatste keer geweest.
Dankjewel voor je beoordeling Youri. Jammer dat je ons geen voldoende geeft. In deze tijden van dure brandstof zijn er helaas klanten die de bus na gebruik niet helemaal aftanken. Dat kun je niet zien aan de brandstofmeter. Op deze manier laten zij de klanten die na hen de bus huren, opdraaien voor hun brandstof. Blijkbaar probeerde jij dat ook. Wij kunnen inderdaad zien of je de bus wel of niet hebt afgetankt, en dat is maar goed ook.
Originele beoordeling
Dankjewel voor je beoordeling Youri. Jammer dat je ons geen voldoende wilt geven. In deze tijden van dure brandstof zijn er helaas klanten die de bus na gebruik niet helemaal aftanken. Dat kun je niet zien aan de brandstofmeter. Op deze manier laten zij de klanten die na hen de bus huren, opdraaien voor hun brandstof. Blijkbaar probeerde jij dat ook. Wij kunnen inderdaad zien of je de bus wel of niet hebt afgetankt, en dat is maar goed ook.
Geweldige service en de prijs is prima
Een 10, ontzettend bedankt Jean!
Komen netjes hun afspraken na.
Super bedankt voor de 10, Mat!
Great customer service... friendly..great bus
Many thanks for the 10, Peter!
Vriendelijk personeel. En de service en afhandeling is gewoon super. Alles snel geregeld.
Een 10, hartstikke bedankt Roger!
Makkelijk reserveren via de website en alles van te voren regelen: gegevens, rijbewijs. Ophalen ging heel snel, terugbrengen kon 24 uur per dag. Fijne mensen!
Super bedankt voor de 10, Chantal!
Alles wordt snel geregeld. Afspraken zijn helder, je komt niet voor verrassingen te staan. Auto wordt goed bekeken vantevoren op schade. Goed voor de klant en henzelf. Auto was schoon. Enkel een waarschuwingslampje begon te branden na verloop van tijd. We konden doorrijden maar het geeft geen prettig gevoel. Onderhoud? Al met al onze vast leverancier.
Dankjewel voor de 9, Cecile!
Goede afhandeling top volgende keer weer huren
Dankjewel voor de 9, Elly!
Goede service en snel acteren
Een 9, dankjewel Roger!
Geen klachten
Hartstikke bedankt voor de 10, Ed!
Heb regelmatig een busje gehuurd bij diverse bedrijven. Achter af schrok ik altijd van de prijs. Echter bij Adrem was de prijs zelfs lager dan gepland. Goede service en begeleiding. Kreeg een busje mee van maar 4 weken uit. Super kwaliteit en service
Dankjewel voor de 9, Jan!
De auto ophalen ging vlot en was duidelijk. Auto was prima. Terugbrengen en afrekenen ook weer heel makkelijk.
Een 10, hartstikke bedankt Ina!
Snel gereserveerd, bevestiging via mail, digitale afwikkeling van contract en snelle terugboeking van de borg…. En natuurlijk een super VW Transporter….. volgende keer weer!
Super bedankt voor de 10, Patrick!
Ze kennen mij nu bij Ad-rem omdat ik meerdere malen gehuurd hebt bij hun. Ik krijg de sleutels de auto wordt gecheckt op deuken en krassen en ben on my way. Heel plezierig. Aanrader.
Een 10, ontzettend bedankt Gijs!
Top service. Vertrouwen Personeel. en Qualiteit gehuurde Van.
Geweldig bedankt voor de 10, Marionne!
Goede prijs en service
Een 10, super bedankt Vayne!
Doen wat ze beloven, zijn soepel en snel. Volgende keer zeker weer.
Hartstikke bedankt voor de 10, Hans!
Vriendelijk personeel, en het hele proces van online inschrijven en betalen is heel goed doordacht.
Super bedankt voor de 10, Erwin!
Perfect service. I strongly recommend.
Many thanks for the 10!
Heerderweg 33
6224LA Maastricht
Wij maken dat je wegkomt!