Goede en snelle service zo als altijd

altijd het goede auto

In één woord: super

Heel makkelijk en duidelijk via website te reserveren. Goed overzicht van de kosten. Vriendelijk personeel. Snelle en goede service bij ophalen bestelbus. Nette bestelbus, goede kwaliteit. Heb je busje nodig dan is dit je adres

Super snelle service,al vele jaren klant.

Je komt op de zaak,maak kenbaar wat de bedoeling is en een passende auto,verhuiswagen wordt aanbevolen voor de desbetreffende dag,cq dagdeel.Postcode geven en mijn klantnr. komt tevoorschijn,perfect!

Goede organisatie

* Vooraf alle gegevens kunnen invullen is heel prettig en voorkomt wachttijd bij het ophalen van het voertuig * De reeds aanwezige schade wordt samen doorgenomen in zowel woord als beeld. Ook dat is heel prettig en geeft een vertrouwd gevoel (heb dat in het buitenland wel eens anders meegemaakt!)

Gewoon de beste betreft auto/bus verhuur

Super service, leuke en betrouwbare auto's/ bussen, goedkoop en geen omkijken na tijdens inleveren ( auto/bus afleveren na sluitingstijd de sleutel achterlaten in een speciale brievenbus klaar)

Alles eenvoudig, goed en snel geregeld.

Alles eenvoudig, goed en snel geregeld.

Ik heb aan één woord voldoende; perfect!

Gelukkig is het nu ook mogelijk om in Roermond een bus van Adres te huren. Het reserveren van het busje is eenvoudig, de service is sympathiek en de bus is uitstekend. En nu maar hopen dat Frits Pieper daadwerkelijk woord houdt en ons binnenkort weer trakteert op een van zijn goed geschreven en humoristische verhalen uit de praktijk van Adrem.

Netjes, correct ,vriendelijk.

Top geregeld

Vlotte afhandeling van de papieren

Zeer Klant gericht

Klantgericht en zeer goede communicatie.. Prima alternatief aangegeven

Goed geregeld,fijne auto keuze ,goede service

Super goed

Super goeie service klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Enige minpunt is, dat we niet geïnformeerd werden over het functioneren van het ophalen van het busje. Dr dit vroeg in de ochtend moet gebeuren. Het is al voorgenomen dat wij het busje de m 13.u. wilden ophalen en de bus aan een klant aan de balie, voor onze neus, opnieuw verhuurd werd..... dan hadden wij dus zonder busje gestaan...

Geweldig geholpen, geweldig bedrijf!

Voor een hulpproject voor Ukraine, heeft Adrem gesponsord. Wat een compassie en geweldig om te zien dat het management van Adrem het hart op de juiste plek hebben. Super bedankt en zeker tot de volgende keer!!

Zoals het hoort

Fijn bedrijf, vriendelijk personeel en mooie bus. Voor de eerste keer bus gehuurd bij dit bedrijf. Zodra je aankomt word je vriendelijk geholpen en word alles heel duidelijk uitgelegd. Vervolgens gaan ze de bus voor je halen en laten ze alle bestaande schade zien. De bus was netjes schoon aan de binne en buitenkant. Zodra ik weer een auto/bus nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn!

Altijd goeie service

Heel erg goed top service

Had een kleine bus nodig voor wat kleine dingen op te halen,maar door de corona,moest alles op geschoven worden naar een week later,top geregeld.

Toppie

Snel geregeld en vriendelyk personeel

Alles ging perfect

Zeer vriendelijke bedrijf goede service

Voor het eerst een busje gehuurd vrij recente bus beviel goed

Uitstekend conform afspraken geregeld en afgehandeld

Conform afspraak

Zeer positief

Behulpzaam en flexibel

Goede niet te oude bedrijfswagens, zeer geschikt voor een verre trip. Prijs kwaliteit prima. Vriendelijke medewerkers.

goede service

voor herhaling vatbaar

Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken!

Adrem heeft altijd fijne automatics en de service is gewoonweg goed! Ik ben dik content! Met vriendelijke groet, Hans Tubée

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!