Geweldig busje voor verhuizing

Nieuw busje met laadklep, makkelijk met verhuizen was een feestje.

(Klant)vriendelijk! Snelle terugbetaling borgsom!

Fijne auto en snelle en efficiente afhandeling ter plekke. Auto heeft wel vlgs het display op.meerdere punten achterstallig onderhoud.

Alles zoals verwacht.

Altijd goed gehumeurde,behulpzaam personeel. Ik huur al jaren daar. Prijs is goed

**********

Absurde prijzen, elders rij ik 30% goedkoper in een betere wagen. Zonder mededeling was mijn leasecontract opeens meer dan €100 duurder geworden.

Alles in zeer korte tijd top geregeld

Aanrader 100%

Goede en vriendelijke medewerkers

Goede en vriendelijke medewerkers

zeer goed

Ze zorgen er inderdaad voor dat je wegkomt !

Goed geregeld

Alles is er goed geregeld en ook een zeer goede verhuiswagen . Groet Louis .

Dream Team

My only worry is that when I leave this city at some point, I will probably never find such a good rental car service like Adrem Maastricht. Thanks for all the good service, understanding and laughs - at all times!

Heel vriendelijk en behulpzaam

Hele vriendelijke en behulpzame medewerker. De bus was ook prima in orde. Als ik nog eens iets iets moet huren is het daar!

Kortgezegd de beste, goedkoopste en vriendelijkste!!

In 2020 ook al eens een bus gehuurd om te verhuizen en nu ook weer. Fijne bussen voor een super prijs en service!!

Prima service, betrouwbaar adres

Fijne ontvangst in Heerlen. Geduldige uitleg gebruik van oldtimer Fijn gevoel aan overgehouden, voor herhaling vatbaar Enige tip : investeer in een betere bereikbaarheid per telefoon Ik ben nu 20 minuten kwijt geweest alvorens ik de juiste man op de juiste plek aan de lijn heb gekregen

Goede service bij het huren van een bestelbus.

Goede service bij het huren van een bestelbus.

Mooi voertuig voor een redelijke prijs

Duidelijke informatie, goed advies door medewerker voor het huren van een busje voor een week trip met vrienden. Snelle en duidelijke afrekening. Dit is de 2e maal dat we een bus huren bij Adrem. En het zal niet de laatste keer zijn. Top service.

Prima geregeld

Auto stond netjes klaar Aflevering ging vlot

Net zoals vorige keer prima service.

Snelle en vriendelijke service.

gewoon no nonsense

gewoon no nonsense

Top conditie materieel!!

Bakwagen gehuurd voor verhuizing, ideaal. Fijn dat je hem buiten openingsuren kan terugbrengen.

Topservice en vriendelijkheid

Zeer correct

Erg goede service

Ik heb voor één dag een bestelbus gehuurd. Deze was in goede staat en reed erg fijn. Samen met de medewerkster vooraf nog alle huidige schade bekeken en vastgelegd. Bij het terugleveren van de bus werd ik wederom netjes geholpen en was alles snel afgehandeld. Zeker een aanrader!

heel fijn

Auto stond klaar, was heel netjes. Ook de afhandeling na terug brengen was perfect, geen enkele opmerking. Zeer vriendelijke personeel

Snel en prettige afhandeling

Snel op weg kunnen gaan en goed geholpen door medewerker in Roermond en fijn om de wagen later op de dag te kunnen parkeren en sleutel in te gooien. Zodoende geen onnodig gehaast om tijdig terug te zijn.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!