Perfecte sevice

Perfect.

Prettig en vlot geholpen en doen niet moeilijk Volgende keer zal ik zeker weer bij jullie een bus huren

Heel correct, en alle afspraken nagekomen!

De medewerker heeft me voortreffelijk geholpen. Alle informatie klopte daadwerkelijk. Binnen twee dagen de borg retour. Zeker een aanrader!

Betrouwbaar

Het reserveren was eenvoudig, de afhandeling snel en correct.

Achterportier sloot niet goed

Achterdeur sloot niet goed door kapotte rubber, daardoor steeds een piepend signaal uit het dashboard dat pas bij herhaaldelijk openen en sluiten van de deur. Heel vervelend. Bij terugbrengen gemeld, maar daarbij alleen de opmerking “we zullen het nakijken” teruggekregen. Teleurstellend.

Björn Westdorp : de fijnste autoverhuur die ik ken

Jammer er bestaan geen tien sterren. Ik huur al heel lang bij Adrem. En ze kennen me daar van dat de voertuigen spik en span terug gebracht worden. Als blijk van waardering voor het getoonde vertrouwen in me. Ik raad Adrem zeer zeker aan bij mensen ! Denken mee in oplossingen, vriendelijk personeel, en ga zeker in de toekomst mocht het nodig zijn een beroep op dit fijn bedrijf doen. Wederom een Top ervaring !!!! Groetjes Bjorn

Niks op aan te merken alles top geregeld

Snel geregeld, vriendelijk personeel, goede bussen

Prima service!

Busje komt zo

Al ruim 20 jaar huur ik bij adrem, altijd goede service gehad. Frits en Bas zijn een top team

Goede prijs/kwaliteit, makkelijk en snel te reserveren.

Goedkoop snel

Binnen 2 uur al alles geregeld. Top

Goede en vriendelijke service

Goede service via telefoon en e-mail. Alles volgens afspraak gegaan. Goede schone bus.

Goede Service

Ik had een afspraak om busje op te halen om 13:00 uur. Ik was 1 uur eerder klaar met mijn werk en vroeg of ik het busje 1 uur eerder kon ophalen. Zonder extra kosten kon ik het busje 1 uur eerder ophalen. Prima Service.

Super eerste ervaring met bushuur

We hebben een super eerste ervaring gehad met het huren van een bus voor verhuizing. Het tekefonische contact voor reservering verliep prima en ook daarna de bevesriging per email en overzichtelijk alle kosten. Vervolgens ook het ophalen van de bus, doornemen van alles en inspectie van staat van de bus ging perfect. Goede ervaring! Ook bij het inleveren van de bus en daarna het geld ook snel terug van verrekening borg en kosten huur. Van begin tot einde tevreden en zouden hier zeker terug gaan.

Gewoon goed

Busje besteld en netjes op tijd in ontvangst mogen nemen. Busje was netjes en technisch prima in orde. Wat kun je hierover nog meer zeggen? Gewoon goed!

Goed geholpen en vriendelijk

Dik tevreden en grof geholpen. Klein advies. Misschien voor de mensen die de bussen huren i.v.m. verhuizen. Is het kunnen mee huren van een steekwagentje, verhuisdekens, en spanbanden ook wel handig.

Goede service, hele fijne auto.

Wederom fantastische service

Het wordt een beetje een herhaling van zetten, maar het was wederom een groot plezier om een busje van ADREM te huren.

gemak en correct

zeer vriendelijk personeel. Eenvoudig en snel geregeld. auto zag er schoon uit. Alles komt zeer betrouwbaar en solide over

Super klantvriendelijk!

Bus stond klaar, mooie nieuwe bus, schoon interieur. We hadden 1 heel klein puntje mbt laadruimte. Dit werd enorm goed opgepikt en afgehandeld. Heel erg tevreden dus!

Vriendelijk en snel.

Alles goed geregeld bij Adrem

Snel en eenvoudig alles te regelen bij Adrem. Goede auto's en goed advies.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!