fijne service , snel, vriendelijk en oplossingsgericht

fijne service , snel, vriendelijk en oplossingsgericht

Alles top geregeld! Vriendelijke mensen. Ook belangrijk.

100% tevreden. Goede wagens, mooie prijs.

Geweldig verhuur bedrijf

Altijd snelle en correcte reserveringen en binnen enkele uren reserveringen bevestigt , snelle afhandeling bij afhalen en retourneren voertuig. In Heerlen waar ik alleen over kan oordelen zeer correcte en coulante medewerkers , daarbij zeer jonge en goede voertuigen . Heb hier voor de 4e maal gehuurd en zal zeker weer terug gaan want ook de prijzen zijn eerlijk.

Snelle en goede service bussen zijn in orde en schoon.tot de volgende :)

Super service

Goede en snelle service! Vriendelijk personeel

Nvt

Top geregeld.

Eerlijke prijs, betrouwbare auto, Snelle afhandeling.

Perfecte snelle service

Altijd top

zeer goed georganiseerd bedrijf in alle opzichten

ook zeer behulpzaam en adviserend

Snelle afwikkeling voor huren en terug betaling Goede bus

Fijn bedrijf goede service en duidelijk

Goede communicatie met het bedrijf

alles werd goed verzorgd

the best service!!!

the best service in Limburg!

Klantgericht oke

snel correct en goed

Vlotte service,zonder omhaal

Accu plotseling leeg,snel daarna ook opgelost,met reductie van prijs...toch wel netjes..

Prijs/kwaliteit is top.

Nog nooit problemen gehad met Adrem en altijd een eerlijke prijs voor de huurder. Erg blij mee!

Super service en super auto!

Onze auto was op weg naar wintersport kapot gevallen. Een paar uur later waren we weer op weg naar Oostenrijk door de service van Adrem! De huur auto op kunnen halen ‘s ochtends vroeg in Maastricht om vervolgens een week later te kunnen inleveren in Heerlen. Alles was mogelijk en niets was een probleem, het enige wat telde was dat wij geholpen waren! De overgebleven borgsom stond twee dagen later al weer terug op onze rekening. Echt een aanrader en nogmaals bedankt!

Snelle afhandeling, prima prijsstelling.

Reserveren van de bus was eenvoudig, afhandeling bij ophalen verliep snel, prijs is prima in vergelijking met andere aanbieders.

Alles was goed gegaan, alleen lijkt het schrijven of spellen van de naam een probleem te zijn.

Alles snel geregeld en super service en vriendelijk

prima bus, aardige mensen

Super goede en vriendelijke service

Ik had de mogelijkheid om meteen een grote bus te huren zonder reservering. Super vriendelijke medewerkers en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Helemaal perfect, ga zo door!

positief

Snelle behandeling. Vriendelijk en correct.

Heerlijk rijdende bus vlotte service

U krijgt van mij een 10+ afhandeling is uitstekend ,

Uitstekend !!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!