positief

Snelle behandeling. Vriendelijk en correct.

Heerlijk rijdende bus vlotte service

U krijgt van mij een 10+ afhandeling is uitstekend ,

Uitstekend !!

super

Echt een superservice, heel vriendelijk en behulpzaam , ook nadat ik ontdekte dat er een kras op de auto zat, waarvan ik dacht dat ik die zelf had veroorzaakt, stelden ze me super gerust dat die kras er al op zat.

Goede service, prettige medewerkers.

Reserveren ging eenvoudig, prijs was redelijk.medewerkers vriendelijk. Als je een bakwagen huurt, hou er rekening mee dat deze een heel hoog verbruik heeft.

Gewoonweg top!

Snel ophalen, controleren en gaan. Bij het inleveren controleren, tekenen en gaan. Wat wil je nog meer?! Altijd top geholpen en nooit teleurgesteld.

prima ,prima ,prima

zie boven

Prima bedrijfszeker busje en snelle en vriendelijke afhandeling bij de receptie.

Kwaliteit van de gehuurde bus was prima. De afhandeling aan de receptie was vriendelijk, vlot en helder. Verrekenen van de gereden kilometers met terugstorten van het restant van de borg met aansluitend verzending van de factuur via email ging ook vlekkeloos en snel.

Veel geld voor een beschadigde en uitgerookte auto

De auto die ik meekreeg was helaas redelijk beschadigd en er was flink in gerookt terwijl dat niet zou mogen. Brandgaten in de bekleding, ook was de auto niet schoongemaakt en dus eigenlijk vies van binnen.

chill maar duur en gelogen..

ik was heel blij dat ik bij adrem een busje kon huren toen borent dicht was.. en ik het busje een uurtje eerder op kon halen.. maar de prijs die werd gezegd. klopte dus niet.. ze zeide 110 incl 100 km.. nou hebben we 8 km erover heen gereden.. en vergeten af te tanken.. kan gebeuren. nou voor t aftanken vroegen ze 12.50. dus dan zou die 110 125 worden.. maar met die 8 km erover heen moest ik ineens 175 betalen... dat gaat toch nergens meer over... ik had ze gezegd dat ik niet meer kon missen omdat ik al krap zit.. moet nu van iedereen geld lenen om te kunnen eten.. ze hadden ook eerlijk kunnenn zijn dat die 100 km excl was.... bedankt...

Goede service korrekt gegaan

Ik heb telefonisch gereserveerd, ging gemakkelijk en snel. Ook het afhalen en terug brengen ging goed. Vriendelijke mannen en snel mijn borg terug. Dus niets te klagen

Snel en duidelijke communicatie

Al meerdere malen auto's/busjes gehuurd. Vanaf moment van reservering tot en met retourneren rest borgbedrag wordt er duidelijk gecommuniceerd over de kosten en het afgesloten huurcontract. Ze zijn niet de goedkoopste, maar wel nog betaalbaar met voldoende keuzen aan typen auto of bus als je direct iets nodig hebt.

prima service

prima service

super goede service

Prima service!

Het huren van de bus ging gemakkelijk en de service was prima! Aanrader!

Aardig, behulpzaam.

Gewoon goed, niks op aan te merken!

Zoals altijd top service

Alweer op korte termijn een bus gekregen

Alles goed geregeld

Ik zal het iedereen aanraden prijzen zijn ook prima, en de service is ook goed, dus alles goed geregeld.

Excellent Service!

Although category I had requested not available, a very friendly employee at the reception guided me and provided immediately a different solution!

Vriendelijke mensen, goede prijs, goede bus

Echt een aanrader in Maastricht.

Vriendelijke werknemers

Wij hadden op korte termijn een bus nodig Dat was snel en eenvoudig uit te zoeken op de site . Ontvangst vriendelijk en duidelijk Alleen was bij thuiskomst de bus niet leeg zat stapel karton in en branden er een lampje op dashboard dat bij navraag regelmatig brand Wij hadden snel uitgezocht dat dit niet ernstig was maar handiger was dit even te vermelden. Verdere afhandeling was correct en snel

Altijd een goede ervaring!

Al jaren een vertrouwd adres waar zaken doen makkelijk is! Gewoon goed! Karel

Op laatste moment bus gehuurd.

Middels email bericht ontvangen dat alles binnen 1 werkdag bevestiging zou ontvangen. Maar ik had die bus dringend nodig de volgende dag, zaterdag. Vond spoednummer en heb telefonisch contact gezocht en werd direct fantastisch geholpen. Eind goed al goed.

persoonlijk en met vertrouwen

plezierig en soepel in de omgang

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!