zeer vriendelijke service via telefoon en op locatie.

Alles was eenvoudig, schoon, technisch in orde, snel&gemakkelijk en zeer vriendelijk.

Normaal beter gewend

Regelen van de auto ging goed, maar ditmaal een auto gekregen die absoluut niet schoon was

Als via site reservering boek snelle reactie terug met antwoord. En als ik auto ophaal in Heerlen wordt altijd snel en vriendelijke geholpen. Echt niks op aan te merken.

Goede en prettige service

Voor de verhuizing een bus met laadklep gehuurd. Uitgebreid samen de bus nagekeken op schade (adhv foto’s). Bij wegrijden bleek dat de bus niet volledig was afgetankt, maar door de genoteerde kilometerstanden was dit geen probleem achteraf.

Gewoon prima service.

Gratis verlenging gekregen. Hoefde de auto pas de volgende morgen in te leveren. Gewoon top!

Helemaal prima!

Vlot, vriendelijk, goede prijs prestatie

300€

300€ borg die ze niet teruggeven Ze vroegen om een enorme aanbetaling. Ik heb het busje in perfecte staat teruggebracht, geen krasje. Op het juiste moment. Ze hebben de aanbetaling nooit teruggegeven. Toen ik ze probeerde te bereiken, namen ze nooit op.

prima service, snelle afhandeling

prima service, snelle afhandeling van zaken tegen een goede prijs.

Prima service. Goede uitleg voertuig. Soepele administratieve verwerking.

Adrem heeft prima voertuigen ter beschikking. De medewerkers zijn beleefd, behulpzaam en kundig.

Uitstekend!

Alles prima verlopen! Ik zou geen verbeterpunt kunnen noemen.

Prima service, professioneel bedrijf!

Prijs kwaliteit prima. Service zoals je mag verwachten!

Perfecte service !!

top service

Snelle en duidelijke afhandeling zeer vriendelijk bij afleveren het zelfde vriendelijk duidelijk

Top service en alles naar wens geweest!!!

Top bedrijf en zeer behulpzaam vriendelijk personeel.

Heel goed servas

Goed verhuurbedrijf

Prima verhuurbedrijf geen minpunten behalve dan dat de bus die ik huurde wel erg vuil was. Kleinigheidje natuurlijk maar vandaar mijn 8 als punt.

Goed. Prijs kwaliteit dik in orde!

Goed advies qua afmetingen voertuig; Voertuig stond netjes gepoetst en fris voor ons klaar; Duidelijke afspraken.

Vriendelijk personeel en vooral efficiënt

Nooit eerder een busje gehuurd, het ging vlot en alles werd prima afgehandeld

Ik heb een goede ervaring gehad alles ging zo als het moest niks op aan te merken

Goede service, maar duur.

Er wordt geadverteerd met hele goedkope huurprijzen, maar doordat iedere km afgerekend wordt loopt de prijs heel snel op. Volgende keer maar iets meer vergelijken tussen de aanbieders.

Prima, klantvriendelijk

Wat mij opvalt dat het klantvriendelijk is. Ikzelf had

makkelijk online te reservere. Bij specifieke vragen zeer behulpzaam.

Onze twijfel of de grootte van de bus voldoende was werd serieus genomen en samen bekeken voordat we definitief huurden. Uitleg over de bus en het samen inspecteren werd prettig gedaan.

Ik voelde mij erg ongemakkelijk tijdens het gebruik van de huurauto.

De huurauto, een Mercedes-Benz/sprinter, werd mij overgedragen met een 20 tal of meer beschadigingen van krassen en deuken tot een scheve laadklep. Tijdens de overdracht, voordat ik de weg opging, ben ik met een medewerker van jullie rond de auto gelopen om de beschadigingen te bekijken. Het waren er zo veel dat ik wilde afzien van het gebruik van deze auto. Aangezien ik de wagen dringend nodig had, heb ik hem toch genomen. Ik voelde mij erg ongemakkelijk tijdens het gebruik. Als ik dan de prijs bekijk van de verzekering lijkt het erop dat jullie meer verdienen aan de premie van de verzekering, €39,90 voor 4 uur excl. BTW en €500,00 eigenrisico, dan aan het verhuur bedrag. Want er wordt geen schade hersteld.

Flexibel, meedenkend en altijd zoeken naar de goedkoopste oplossing voor de klant! een aanrader!

Snel en goed geregeld

De week voor het huren gaan kijken naar de mogelijkheden. De behulpzame medewerkers lieten ons de bestelbussen zien zodat we vooraf een goed beeld hadden van wat we nodig hadden. Reservering en ophalen bestelbus verliep snel. Bestelbus had de nodige gebruikssporen maar deze waren allemaal goed vooraf vastgelegd. Het inleveren van de bus verliep ook snel en de terugbetaling van de waarborgsom was binnen 1 dag afgehandeld. Prima geregeld.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!