Alles netjes en snel geregeld.

Goed geholpen, alles duidelijk en snel

Goede snelle service

Goed en snel geholpen.

Goede service helpt altijd.

Ik zou wel de offerte ik de site meer specificeren, afschrijving van het busje staat nergens vermeld volgens mij. Hier bedoel ik de kilometers mee die geteld worden.

Prima geregeld

Nette prijzen, factuur na huur snel opgemaakt en verrekend.

Super bussen, super service goede prijs

Snel geregeld, alles verliep vlotjes en correct. Top verhuur

Goed geregeld

Goed geregeld, ook het terugstorten restant borg binnen een werkdag op rekening terug.

Purrrrrrrrfect zou mijn kat zeggen.

Reservering snel bevestigd. Bij afhalen bus beschadigingen goed genoteerd. Uitleg laadlift gehad. Auto schoon en goed. Terugbrengen probleemloos. Eindafrekening goed geregeld.

Kan altijd beter

*zijn flexibel . *betere controle op wagens . *schonere wagens . *zijn vaak niet afgetankt ,betere controle. Ik weet dat er varkens bij zijn ,maar ik betaal wel hiervoor .

Goede en prettige service

Voor herhaling een pré

Fijne bus, beetje duur

Jammer dat op de afrekening nog een (klein) bedrag voor brandstof was gerekend, terwijl ik op minder dan 1 km afstand de tank heel vol had gegooid. Ook de huurprijs voor een hele zaterdag vomdik wat gepeperd omdat ik de bus al om 12:00u inleverde. Een fijne bus,dat wel.

Perfekt kan niet anders zeggen

Het was perfect ik kon wegens gezondheid de bus niet zelf halen dus alles online geregeld borg en alles , de helpers van ons verhuizing kon tekenen, na aflevering contact gehad van jullie ivm. de borg alles geregeld en neetjes afgehandeld was een echt goede ervaring :)

Goede, snelle service

Vriendelijk personeel. Ik ben perfect geholpen toen ik een bus nodig had. Vroeger huurde ik bij een concurrent bekend van hun rode busjes met witte letters. Sinds ik een keer bij AdRem heb gehuurd zijn zij mijn eerste keus!

Gewoon reserveren…!!

Positief, vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar.

tevreden

zeer tevreden zeer vriendelijk

Prima verhuurbedrijf

Prima service, duidelijke heldere voorwaarden, niks op aan te merken

Heel fijn.

Zeer vriendelijke man die ons netjes heeft geholpen.

Altijd vriendelijk, snel, efficiënt

Wij huren elk jaar wel een paar keer bij Adrem en worden immer vriendelijk, snel en efficiënt geholpen. Adrem is onze eerste keus bij vervoersuitdagingen

Vriendelijk

Vriendelijk en professioneel

goede aflevering en inname van voertuig.

Zeer goede service

Via de website bestelbus gereserveerd. De service op de dag van ophalen was er goed! Ook de bestelbus zelf voldeed aan alle wensen. Zeker een aanrader als je een auto/bestelbus wilt huren.

Zoals altijd super prijs en altijd een auto beschikbaar

Gewoon goed, zoals altijd

Zoals altijd weer top geholpen. Ik denk dat ik als particulier huurder vaker dan wie dan ook gehuurd heb bij Adrem, en nog niet één keer ook maar iets vervelends meegemaakt. Deze keer niet gereserveerd, maar gewoon op goed geluk binnengelopen omdat er haast bij was. Bas heeft weer uitstekend geholpen, en binnen no time hadden we de verhuizing geregeld met een nette, schone en ruime bus van Adrem. Bas en Frits, bedankt weer!!

Snel geregeld, fair price, prima service.

Fijn dat we het busje zo snel konden regelen. Hele coulante tijdsberekening. Nette bus.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!