Snel geregeld, fair price, prima service.

Fijn dat we het busje zo snel konden regelen. Hele coulante tijdsberekening. Nette bus.

Toppie .

Toppie !

Goede snelle service

Huren van de bus was duidelijk, en aan de balie vriendelijk geholpen !

Keurig en volgens afspraak

De service is dik in orde. Mooie opvolging en vriendelijke bediening.

Goede vervoersmiddelen, snel geregeld.

Telefonisch een bus gereserveerd en op de afgesproken dag en plaats opgehaald. Goed geregeld en betaling en retour van de borg soepel afgehandeld.

Snel en goed geregeld

Van aankomen tot wegrijden in minder dan 5 min. Geregeld. Vriendelijk personeel. Gemakkelijk te regelen middels mail contact.

Probleemloos effectief !

Hele proces was simpel, van planning tot financiële afwikkeling. Goeie begeleiding ter plaatse !

Klantvriendelijke, flexibele en meedenkende medewerkers

Goede prijs, goede auto en medewerkers die met de klant meedenken.

Succes

Jullie zijn helemaal goed!

Fijn en een eerlijk bedrijf.

Goede service, nette bus, borg snel terugbetaald

Altijd op en top geholpen

Is het gevraagde voertuig toevallig weg kijken ze altijd wel naar een andere oplossing. Op en top tevreden

Erg makkelijke en vriendelijke verhuur

Het huren bij Adrem gaat altijd erg goed. Ze zijn erg makkelijk en transparant, communiceren goed en de auto ziet er altijd goed uit. Ik huur hier geregeld en heb nog geen slechte ervaring gehad.

Zoals het hoort

Gewoon goed

Aardige mensen en een prima auto meegekregen. Lekker vlot en makkelijk.

Altijd prima

Goeie jongens denken altijd met je mee kunnen snel schakelen als je een busje nodig hebt helaas wel soms de bus niet binnen gepoetst dat is minder masr je kunt niet altijd perfect zijn .

Prijs is goed en men denkt mee

Bakwagen met lift gehuurd voor een dagdeel op zaterdag… kwamen niet toe met de tijd, maar mochten ‘m later inleveren.. zonder dat we er naar vroegen.. top!

In korte tijd online een busje gehuurd. Doordat ik alles online had verstrekt was het ophalen van de bus een fluitje van een cent

Alles loopt bij Adrem letterlijk op wieltjes! Vanaf de reservering tot de terugstorting van de borg. Ga zo door mensen! Dank jullie wel voor de sjieke service.

Ongecompliceerd huren zonder hoofdprijzen!

Ongecompliceerd huren zonder hoofdprijzen! Vanaf het moment van reservering tot het inleveren van het voertuig.

Vlekkeloos Van boeken op de site tot eindfactuur

Eerste maal dat ik een busje huur via Adrem. Volgende keer meteen weer Adrem !

Ging allemaal snel en duidelijk. Ik kom zeker terug en zal mensen Adrem Autoverhuur Limburg aanrader

Alles in orde, snelle en goede service.

tot op heden voortreffelijk

wat gezegd wordt wordt gedaan

Klasse

Jonge schone bus gehuurd prima

Snel, Goed, Makkelijk.

Snel via internet geregeld, duidelijke voorwaarden en regels. Dikke aanrader voor een huurwagen op korte termijn!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!