Alles goed geregeld zoals verwacht

Top bedrijf

Prima service, goede bus…

…Vriendelijke bediening, adequate prijs en administratie.

Vriendelijke en uitstekende service verlening

Door de fijne klantenservice zal ik in de toekomst wederom voor Adrem kiezen!

Prima bus, snelle service, goed tarief

Prima ervaring

Makkelijk en veilig.

Wij hadden geen reservering maar er was gelukt om een bus te huren. Het was super snel en makkelijk. De bus was ook in goed condities. Wij kunnen de hele dag met de bus blijven en het was goedkoop.

Tip top in orde! In toekomst overweeg ik geen ander

Alleen maar lof voor dit bedrijf!

Op kort termijn een busje moeten huren

Er zijn busjes met verschillende inhoud. Wij hadden er een van 8 m3 prima om wat spullen te verhuizen. Afhalen en terug bezorgen was prima geregeld.

Zoals altijd heel tevreden met de service en de medewerkers.

Altijd even vriendelijk en behulpzaam, snel en correct.

Heel fijn

Goede service, aardige mensen, fijne en schone busjes!

Goed klantvriendelijk en makkelijk te huren

Ik vind het inplannen van een bus huren heel makkelijk. Toen ik de bus ging halen was het snel geregeld en toen ik de bus ging terugbrengen was het zo geregeld en de afrekening was ook heel duidelijk. Alles bij alles een top service, klantvriendelijk en een goede prijs.

Het is een serieus bedrijf met aantrekkelijke prijzen

Zeer tevreden met de auto in een zeer goede conditie. Een zeer goede en vriendelijke service van het bedrijf. Zeer zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst en ook aan te bevelen voor andere.

Klantvriendelijk

Handige service met de sleutelbrievenbus zodat je de auto dag en nacht kunt terugbrengen.

Goede service. Vriendelijke medewerker. Correcte afhandeling.

Waanzinnig goede service

Goede service en alles netjes afgehandeld.

Zeer handige inschrijving thuis en vlotte afhandeling ter plaatse

Zeer handige inschrijving thuis en vlotte afhandeling ter plaatse. Ook het inleveren ging vlug en de rekening meteen ontvangen op mijn telefoon.

Geweldige ervaring

Een zeer goede service voor een faire prijs. Geweldig bedrijf.

Prima verzorgd.

Prima verzorgd. Snelle afhandeling. Auto was zeer geschikt. De verhuur zou wat mij betreft wel wat eerder dan 9u mogen starten.

vertrouwd!

schade gehad. tegenpartij was fout. personeel van Adem heeft als mediator toch nog de zaak netjes afgehandeld.

Zoals altijd een top service!

Chapeau jongens, weer fijn geholpen, nette bestelbus en snelle afhandeling! Graag tot een volgende keer!

zeer goed

heel tevreden over service en kwaliteit van verhuur

Zeer goede service

Afspraak en datum opgegeven en bij aankomst was alles geregeld. Zeer goede uitleg over voertuig en administratieve en netjes alles doorgegeven wat al aan auto was om zo geen problemen te krijgen op later tijdstip bij inleveren auto.

Vriendelijk personeel, goede service.

Duidelijke website. Bij vragen duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. Ook advies gekregen om op tijd te komen op zaterdag, zodat ik snel op weg was. Vriendelijke personeel bij uitleveren en innemen van de vrachtauto

Service service en service

Denken mee en weten wat klantenbinding kan doen voor een bedrijf

Helemaal top

Ik was enorm zenuwachtig om voor de eerste keer in een busje te tijden en tegelijkertijd ook nog eens te verhuizen. De meneer die mij alles over de auto uitlegde stelde mij echt gerust hierin! Tevens een heel fijn S klasse busje met alles erop en eraan.

Prima service. Nette huurbus.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!