Geweldige service

Goede service, aardige mensen, lekkere koffie

Foutloos

Friendly people, good van and a low price.

Prima kwaliteit!

Correcte en vriendelijk service.

Vriendelijk personeel, goede service

Vootreffelijk

Goede uitleg, behulpzaam, adequate en snelle afhandeling van de financiele zaken

Zeer goede ervaring en ook zeer klantvriendelijk.

Fantastische mensen werken er

Grote waardering, hoe ze meedenken aan oplossingen.

super

altijd goed geholpen en denken mee

geweldige service

vriendelijk behulpzaam en kundig personeel geweldige service

Netjes geregeld

Zoals het moet.

Geweldige service

Snel geholpen. Schone bus. Nette service

Gemakkelijk en eenvoudig te reserveren

Onlangs een 9p busje gehuurd . Busje ziet okay uit motorisch perfect maar heeft een bandenspanning meter defect . En geen binnen spiegel ( gebruik toch niet ) koppeling pedaal moet gesmeerd worden. Het piep en kraakt .bij intrappen. Het is wel jammer dat je de busje in het weekend de bus verplicht 2 dagen moeten huren zat tot maandag 0800 terwijl ik eigenlijk Zaterdag 0800 tot zondag 0800 .. Maar dat mag de pret niet drukken service was goed. En verrekening van de kosten is snel Volgende kom ik weer hier huren

Heel goed en prettig geregeld

Personenbusjes zijn snel verhuurd, maar ik had geluk dat er nog 1 beschikbaar was, toen ik belde voor info. De persoon aan de telefoon heeft deze meteen voor ons gereserveerd, en dacht mee over de huurperiode. Ik heb naderhand nog gebeld voor welke periode we hem uiteindelijk wilden huren. Allemaal zonder problemen. Heel fijn dat er werd meegedacht over de mogelijkheden. Uiteindelijk bleek ons busje schade te hebben, maar omdat ze het hadden beloofd werd ons een busje meegegeven van een collega-ondernemer.

Snel en efficiënt

Super verhuur bedrijf, fijne ervaring

Goed geregeld

Betrouwbaar

Auto staat op tijd gereed

Super service en zeer vriendelijk personeel.

Volgende keer ben ga ik weer.

Prima bus tegen goede prijs

No-nonsense en snel geregeld, fijn dat datum verschuiven kostenloos was.

Netjes geholpen

Altijd flexibel en meedenkend voor beste en goedkoopste oplossing!

Altijd flexibel en meedenkend voor beste en goedkoopste oplossing!

hele fijne service, zeer nette huurauto

hele fijne service, zeer nette huurauto

Altijd weer top :) !

Prima organisatie

Fijne manier van reserveren; klantenservice goed bereikbaar en vriendelijk. Auto’s zijn prima in orde, personeel heel behulpzaam en uiteindelijk ook een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

geweldig

Jullie hebben ons zeer goed geholpen in een paar uurtjes hadden we alles rond , alleen misschien de auto even uitvegen en er hing een elec. kabel bij de achterdeur ,waarvoor? Maar verder fijne bus goed gereden helemaal perfect als het nodig is komen we zeker weer terug, behulpzame vriendelijke jonge mannen, bij het ophalen en terugbrengen van de bus. Heel veel succes met jullie bedrijf

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!