Goeie service, fijn personeel alleen het terugbetalen van de borg moet sneller kunnen

Goed geholpen tegen een prima prijs.

Flexibele opstelling van de medewerker, die mij de auto meegaf, hoewel ik wat aan de vroege kant was. Duidelijke uitleg en een concurrerend huurtarief. Restantbedrag van de borgsom (na inhouding huurbedrag) binnen de afgesproken tijd teruggestort. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Kortom, no nonsens. Aanrader!

Top alles prima geregeld daar

Snel vakundig en professioneel geholpen.

Prima bus. Openingstijden zijn wat te kort.

Het zou fijn zijn als het kantoor om 8:00 uur open gaat ipv 9:00 uur.

Tevreden!!!!!

Klantvriendelijk, behulpzaam, al na sluitingstijd de auto terug brengen… en kan zo wel door blijven gaan. Ervaar het zelf maar ;)

Alles prima geregeld.

Alles was snel, duidelijk en goed geregeld. Prettig contact aan de telefoon alsook bij de betreffende vestiging.

Fijne service, maar misleidende prijzen

Het was een fijne service, vriendelijk personeel die alles duidelijk uitlegt. Wat ik persoonlijk wel jammer vind, zijn de internet prijzen. Adrem lijkt veel goedkoper dan andere verhuurbedrijven, totdat de btw, verzekering, het eigen risico afkopen etc. erbij komt. Een bus huren kost €39,95 maar uiteindelijk betaal je net geen €100. Persoonlijk vind ik dit daarom misleidende prijzen.

Mwt plezier 5 sterren.

Uitstekende service!

Goed geregeld

Ervaring was en is goed, eerder ook hier gehuurd.

Mijn ervaring met adrem autoverhuur Limburg is super. Nadat ik op de site van hun Contact had gehad. (met een vriendelijke behulpzame dame) Was ik eruit. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Snel en goed geholpen , ze hebben hun naam niet gestolen

Door autopech moest ik snel een vervangende bus huren zodat ik mijn klussen kon afmaken.

Vieze auto tegen veel te hoog tarief

Bus voorzien van reserve sleutel alles handmatig openen en sluiten. Bus was smerig. Sensoren van de deuren waren vam slag. En dan de.prijs 975 euro voor 8 dagen!!!!

Goede service, scherpe prijs.

Goede service en uitgebreid wagenpark, voor elke klus een geschikte bus! Totale kosten worden van de borg afgehouden en snel weer op je rekening terug gestort.

enjoyable

if you are rent it the car consecutive months, to can use the unused kilometres from last month next mont.

• Ne-ai recomanda? Yes

Duur tegenover concurrenten/buren

Service is goed prijs per dag is minder, dus manager(s) er is werk genoeg voor jullie. Kijk bij de buren echt tot 35 euro per dag goedkoper. Groeten van een klant

Duidelijk en goed geregeld

Prima geregeld

Gemakkelijk te reserveren en alles prima geregeld.

Vriendelijk en probleem loos

Efficient

Beste autoverhuur in Maastricht

Werden goed geholpen

Alles liep uitstekend Een - punt de borg van 350 euro min het verrekende deel wordt erg laat terug betaald. Zijn inmiddels bijna een week verder en nog steeds geen geld terug gestort.

Alles snel en makkelijk geregeld

Dit was de tweede keer dat ik via Adrem een busje had geregeld. De eerste keer heb ik zonder probleem en kosten kunnen annuleren. Op korte termijn altijd wel iets beschikbaar wat vaak wel moeilijk is. Alles was snel en makkelijk geregeld. Super service. Zodra ik weer vervoer nodig heb zal ik beslist weer bij hun huren.

Fijne, vrijwel nieuwe Citroën C3, alles goed geregeld, lage kosten!

Net als eerdere keren was alles in orde, nette auto, vriendelijk personeel. Volgende keer drink ik ook koffie bij jullie:)

Ondanks een probleempje bij het afhalen zeer snel en vriendelijk opgelost

Super bedrijf

Fijne service

Niks op of aan te merken, alles ging heel makkelijk. Vriendelijk personeel en goeie service.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!