Snelle en gemakkelijke afhandeling van zaken

Vriendelijke en correcte service, gemakkelijk te reserveren op overzichtelijke site. Fijn dat je ook een auto kunt huren voor dagdelen! Qua prijs zeker niet te duur en fijne bus!

Keurig geregeld

Een zeer correct bedrijf. Snelle afhandeling

Behulpzame mensen

Snelle en goede service

Ok

Goede service word niet op paar minuten gekeken

Snel, vriendelijk, prima wagen en prima communicatie!!

Wij hadden een wagen nodig om mijn moeder op te halen in Frankrijk. Een dag van te voren gaat onze eigen wagen kapot. Dus gebeld met Adrem en prima service en snel geregeld!! Altijd goed bij Adrem!

100% goed

Wat een fijne ervaring tijdens onze korte verblijf in het mooie Maastricht. Een dag voordat we de A auto wilde huren om van het heuvellandschap te gaan genieten even langs het kantoor geweest, alles geregeld dus konden we de schone auto binnen tien minuten meenemen. Zeer vriendelijk personeel. Door domme fout om verkeerde Creditkaart van huis (Amsterdam) mee te nemen konden we gelukkig met de Pin betalen. De volgende keer komen we zeker terug. Bedankt!

Top verhuurbedrijf

Super bedrijf

Matig...

De gehuurde Ford Fiësta had wat schoner gemogen, maar nog belangrijker vond ik de waarschuwingen die de software gaf: bandenspanning te laag, en het lampje van het motorsymbool brandde constant. Deze auto had gecheckt moeten worden voordat hij opnieuw verhuurd werd.

Dit keer een teleurstelling

1. Op zaterdag een auto om 11.30 huren en hem dan voor 17.00 moeten inleveren is geen hele dag. 17.00 was voor mij niet haalbaar dus ik moest het hele weekend huren. Op maandag om 8.45 moest ik de auto uiterlijk inleveren werd me gezegd. Ik was ruim op tijd aanwezig. Echter, ze waren pas om 9.00 open. Omdat er natuurlijk meerdere mensen stonden te wachten was er geen gezamenlijke uit-check. Daarnaast was er nog iets wat me echt irriteerde en wat ik ook heb aangegeven bij het inleveren vdsleutels; er zat geen druppel ruitenvloeistof in de auto, is gewoon nodig! Er brandde een lampje dat de bandenspanning te laag was; dat hoor je te checken voordat je de auto meegeeeft. Het brandde al toen ik wegreed. En, maar vind ik minder erg maar dan zie je alles, er zat veel modder op de mat ad passagiersaantallen, de auto had best even schoongemaakt mogen worden voordat ze hem aan me verhuurden. Al met al, ik heb hier vaker gehuurd maar ik weet niet of ik at nog een keer doe.

Zeer correct alles

Zeer positief. Behulpzaam. Jammer dat ze pas om 9 uur open zijn. Vaak staan er dan veel mensen voor de deur.

Perfect!

Bus goed samen nagelopen van tevoren i.v.m. aanwezig schades. Bij retour vlot afgehandeld. Reserveren en financiële afhandeling online, geen problemen.

Meedenkende medewerkers, vriendelijk en zakelijk

Prima service, flexibele opstelling, wat in mijn geval heel belangrijk was. Uitstekend!

Goede service,nette auto’s,gewoon top !

Tevreden!

Tweede keer dat ik een busje huurde. Alles was weer snel en netjes geregeld. Het busje was prima in orde. Schappelijke prijs.

Uiteindelijk toch goed gekomen

Kreeg geen bevestiging en kwam daar volgende dag pas achter na kantoortijd. Behulpzame chat-mevrouw kon niet in het systeem kijken en dus wist ik nog niet. Volgende morgen was Anneroos de reddende engel en kwam alles toch nog goed. Gehuurde bus heeft gedaan wat hij moest doen en een tevreden dochter die weer eens verhuizen ging.

Vriendelijk, en goede hulp

Alles goed geregeld

Altijd een goeie service

Toppers!

goede service .mooie auto

Erg prettige 'samenwerking' weer!

Het was wederom een goede ervaring om een busje van de mensen van Adem te huren, te gebruiken en weer af te leveren. Als altijd vertrouwd!

Zeer positief

Voor alles een oplossing!!!

Altijd weer

Vriendelijke bediening , goede service.

Erg behulpzaam

Was mijn eerste keer bestelbus huren, medewerkers waren erg behulpzaam en vriendelijk

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!