Super goed zaak

Komen afspraken naar en goede prijzen

Voor herhaling vatbaar!

Vond het ontzettend prettig dat ik van te voren alle informatie kon aanleveren zodat ik bij aankomst enkel nog wat kleine dingen moest doornemen en direct in de auto kon stappen.

Online snel gereserveerd

Online reservering gedaan bevestiging gekregen alles duidelijk?

Prima bus, goede service alleen...ik had alles via internet geregeld ook de borg vooraf betaald om alles snel te laten verlopen. Alleen als mensen voor mij in de rij dit niet doen maakt het niks uit, diegene die na mij kwam had daar voordeel van.

Alleen Jammer dat het smorgens een beetje lang duurt eer je aan de beurt bent ik had de wagen om 8 uur besteld maar wordt pas om 8.15 uur geholpen ik maak hier een opmerking over in de zin van dan heb ik de wagen dan ook een kwartier langer neem ik aan waarop ik als antwoordt krijg de tijd blijft gewoon 12.00 uur voor de rest was alles oke

Goede service, goede bestelbus

Reserveren was makkelijk, alle informatie gekregen die nodig was en ophalen van de bestelbus ging heel snel. De bestelbus was ook nog hartstikke nieuw, dus dat reed heerlijk. Bij terugbrengen was ik eigenlijk te laat, maar daar werd niet moeilijk over gedaan. Top service!

Geen negatieve opmerking adrem is the best

Adrem is een super verhuur bedrijf. Ik kan het de mensen alleen maar aanbevelen. Geen enkele negatieve opmerkingen. Kortom, adrem is the best!!!

Beste service

Goede bus,niet te duur.

Goede bussen,niet te duur. Was alleen niet schoongemaakt van binnen,maar dat is niet zo belangrijk. Alles erop en eraan in de bus airco enz.

Super geregeld!

Super verhuur bedrijf. Snelle service en afhandeling.

Goeie service!

Zowel de service van de medewerkers als het gebruik van de huur auto was perfect. Ook de slechts enkele minuten loopafstand vanaf het station is ook ideaal. Volgende keer zal ik weer gebruik maken van de diensten

Schappelijk en goed personeel

Goed geregeld

Goed geregeld

Behulpzaam, meedenkend en goede prijs

Prima service enigste jammer geen kilometers erbij maakt de bus toch redelijk duur/prijzig.

Zeer behulpzaam en snel geregeld. Auto was netjes, reed goed. Verrekening met borg was snel gebeurd.

Een hele goede service

Een hele goede service. En goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snel geregeld en nette bus

Om nog even de grootste dingen te vervoeren tussen twee studentenkamers was een busje toch even handig. Begin van de middag gevraagd, maar alles stond al gereserveerd voor later op de dag. Maar met een afspraak om voor 16 uur terug te zijn kon het toch. Dat is prima gelukt, dus iedereen blij!

Uitstekende service

Ik heb nu 2 x een bestelbus gehuurd bij Adrem in Heerlen. Personeel doet er alles aan om de juiste service te verlenen. Ik had per ongeluk een bus gekregen die nog niet helemaal schoon was ( kan altijd gebeuren zoiets). Ik heb er niet moeilijk over gedaan en het zelf eventjes gedaan, kreeg ik door degene die mij de bus verhuurde een korting op de totaalprijs. Ik kan alleen maar zeggen topservice en vriendelijk en behulpzaam personeel in Heerlen.

Snel en probleemloos huren!!

Snel en probleemloos n busje huren

Nette service en snel geregeld!

Tevreden

Zeer tevreden met het huren en afhandelen van de bus zeer vriendelijk personeel.

Goede service! Jammer van de technische fout

Goede ervaring met het huren van een bakwagen ! Snel kunnen reserveren. Alleen jammer dat de borg die wij met de creditcard hadden gegeven, niet weer ontkoppeld werd toen we eenmaal het bedrag van de auto verhuurd hadden betaald. Heb gebeld, ze zouden het oplossen.. niet gebeurd. Heb toen zelf met de bank alles moeten regelen.

Makkelijk, snel en niet duur

Zoals de titel al zegt

Prima geregeld, zoals altijd.

Zelfs bij het inleveren op maandagochtend 08:00 was het gezellig. Volgende keer gaan we voor de elektrische auto! Dank jullie #TeamAdrem

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!