Goed geregeld

Toppie

Correcte behandeling

Snelle en fijne behandeling en voorlichting van type auto voor de werkzaamheden die je moet doen.

Tevreden!

Tevreden!

Tevreden

Adequate goede zaak

Always so kind!

Perfect!

Oke

Oke

Alleen maar positief !!!! Goede service...goede uitleg...en vriendelijk naar de klanten

Positief !!!

gemakkelijk om een busje te huren

zonder poespas huren, alleen vind ik dat de verzekering in de autoprijs moet zitten. Extra risico afkoop hoort apart te blijven

Verborgen kosten, auto niet schoon en vooruit kapot

Ter plekke werd ik geconfronteerd met een hogere verzekering voor het eigen risico. Dat was eerder niet zichtbaar terwijl dat bij anderen wel zichtbaar is. Daardoor is de prijs hoger. Je denkt dan dat de bus goedkoper is maar dat is niet zo. De vooruit was kapot. Ik benoemde dat je daar niet mee mag rijden. Dat werd weggewuifd door Adrem.

Op naar de volgende keer.

Op naar de volgende keer.

Super snel, goed, adequaat, professioneel, no nonsense bedrijf

Zie hierboven

Altijd top service en fijne auto's

Reserveren gaat gemakkelijk, ook telefonisch. Afhaaltijden goed af te spreken en terugbrengen na 5 uur is geen probleem (zonder meerbetaling!). Altijd vriendelijk personeel en goede auto's tegen uitstekende prijzen.

Prima service. Fijne bussen. Geen gezeik.

Snel geregeld, prima service, ben tevreden

Prima verhuurbedrijf, duidelijke voorwaarden

Gereserveerd model was niet beschikbaar, kreeg gratis upgrade naar een groter model.

Super service

2 uur voor sluitingstijd tijd kon ik nog een bus huren voor een schappelijke prijs

Snelle en goede service

Ik moest snel een auto hebben. Frits heeft mij snel aan een auto weten te helpen zodat ik snel de weg op kon.

Betrouwbaar

prima service

Helpful and friendly service

Van hire arranged at short notice without any problem. Convenient location in Maastricht.

Goed verhuurbedrijf met goede jonge nette verzorgde auto's! Dynamisch en meedenkend personeel! Kortom het autoverhuur bedrijf om je auto of bus te huren zonder zorgen!

Zoals altijd: betrouwbaar, klantgericht, snel

Busje geboekt op dinsdag, zaterdag opgehaald bij Adrem in Maastricht. Nette bus, specificaties klopten precies, en de prijs was prima!

Goede service.

Goede service en niet duur.

Top verhuurbedrijf

Zeer snelle en correcte afhandeling van vehuur bestelbus ook correct gehandeld met de klacht die ik had

Snel, makkelijk, vriendelijk

Aardige mensen alles was duidelijk uitgelegd.

Adrem Autoverhuur Limburg is een zeer goede autoverhuurder.

Adrem Auotverhuur Limburg heeft een snelle service afhandeling en komt haar afspraken goed na.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!