Zeer vriendelijk personeel en snelle afhandeling

Laat besteld en dat gekregen wat ik nodig had. Bij aankomst in Sittard waar ik auto moest afhalen was een zeer vriendelijke man die me na te tevredenheid geholpen heeft. Super! als ik weer een bus of ander vervoersmiddelen nodig heb is dit het juiste adres.

Goede auto, fijne service

Supervriendelijke behandeling

Snelle service en alles in één belletje geregeld!

Gewoon top geregeld!

Met gemakt een grote bus gehuurd en deze opgehaald alles correct afgewerkt en met terug brengen de volgende dag alweer het geld terug op de rekening wat borg was. Ik kan met zekerheid zeggen dat je hier met een gerust hart een voertuig kunt huren.

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Aanrader

De bestelbus u

De verhuurder wast heel goed en de bestel bus wast prachtig om mee te rijden een dikken duim

Prima georganiseerd.

Goede, snelle service. Correcte financiële afhandeling.

super paar x busje gehuurd altijd schoon en personeel erg vriendelijk

Super altijd schoon en personeel vriendelijk

Prima verhuurbedrijf

Makkelijk gehuurd. alles verliep vlot. Medewerkers vriendelijk. Professioneel afgehandeld!

Goede snelle service

Bus was voldoende en goed verzorgd. Minpunt is dat het bedrag uiteindelijk duurder uitvalt doordat je verkeerd word geïnformeerd

GEWELDIG

Snelle afhandeling en goede service

Really good

Good fromdesk service - Quick assistance - Good manners

Betrouwbaar autoverhuurbedrijf met een modern wagenpark

Klantvriendelijk; Snelle reactie en afhandeling van zaken; Relatief groot wagenpark; Relatief lage borgsom; Enige nadeel: geen vrije kilometers.

Afspraken zijn goed nagekomen

Klantvriendelijk, alle voorwaarden goed uitgelegd en bik de balie snel geholpen

Makkelijk en goed geregeld

Prima bedrijf

Goed geholpen en zelfs extra service gekregen

Excellent

Klantgerichte serviceverlening

Al jaren mijn vertrouwde plek als we een auto of bus huren.

Het klopt gewoon altijd. Goede kwaliteit auto’s en een prima service. Vooral dat zo’n auto netjes gepoetst is vind ik belangrijk. Daar mag bij Adrem op rekenen.

Snelle prettige service

Goede service en super nette schone en zuinige auto! Ik kreeg een vrij nieuwe hyundai i10 mee die brandschoon was en ook zo rook. Ik had last minute een auto nodig waarvoor de medewerker langer is gebleven zodat ik deze kon ophalen. Super blij mee!

Ik had een heele mooie oldtimer auto gehuurd in Heerlen Fiat Spider voor mijn bruiloft 4 dagen er voor kreeg ik een telefoontje van dat er motorische problemen waren maar ik mocht toch van hun een andere oldtimer uitkiezen voor de groote dag met pijn en moeite een andere gekozen maar als verassing hebben hun in die 4 dagen de Fiat Spider nog snel kunnen maken ik bedankt ze het was een top auto en service

Zeer goed geholpen

Goede en duidelijke uitleg van vriendelijke medewerker

Last minute toch nog een busje

Last minute nog snel een busje kunnen huren adrem. Vriendelijk personeel en nette bus. Omdat ik hem nog voor de middag heb kunnen terug brengen scheelde het ook nog huurkosten.

Alles super verlopen, juiste advies!

Klantvriendelijk

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!