Snelle service en vriendelijk

Snelle en vriendelijk service. Snel geregeld en onmiddellijk in gebruik van de wagen.

Ik vind het een fijne firma. Maar duurt lang voor ik de borg terug heb.

Snel, vriendelijk en zoals beloofd

Geen poespas, gewoon waar je voor komt. Snel een busje huren! :) Afhandeling is allemaal digitaal en werkt heel goed.

Zeer snelle reakties. Wordt per mail over alle stappen erg goed geïnformeerd. Ook nadat de auto terug gebracht is. Zeer over te spreken en voor herhaling vatbaar.

Prima ervaring

Goede en snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. Uitleg voor gebruik. Minpunt is dat de prijs waarmee geadverteerd werd de kale prijs is, zonder BTW en verzekering. Dit zou duidelijker kenbaar gemaakt mogen worden. Verder prima bedrijf

Goede service en goede voertuigen . Prijs kwaliteit verhouding is goed in orde

Snelle en vriendelijke afhandeling. Nogmaals in een zin" uitstekend "

prima auto, goede service

Telefonisch gereserveerd, dat ging snel, prima, vriendelijke dame aan de telefoon. Via de bevestigingsmail login aangemaakt en aanvullende gegevens ingevuld. Ophalen auto ging iets 'onhandiger'. Ik moest om 1700 auto ophalen maar blijkbaar was dit ook de sluitingstijd. In eerste instantie was de jongeman zeer onvriendelijk en not amused maar hij heeft zijn verontschuldiging aangeboden. Afhandeling qua borg etc. ging makkelijk. Auto inleveren eveneens makkelijk. Bevestiging aanname- en inleverrapport zeer professioneel. Vervolgens factuur ontvangen en terugstorten borg binnen 1 dag.

Prijs en Serviec top

Altijd hoef geholpen en ook betaalbaar voor de normale gezin Top service en mensen

We hadden zaterdag een busje gehuurd was echt heel snel geregeld top service

Goede service en ruime keuze van busjes

Prettig geregeld

Alles was prima geregeld tot in de puntjes

Fantasies

Zeer prettig in de omgang staan je op een zeer. Prettige manier te woord kom zeer zeker weer een auto huren prijs is ook realistisch Auto in goede conditie

zie volgend veld

snelle en goede bediening

Goede wagens goede service

Bus gehuurd, nog net nieuw, duidelijke uitleg, en controle op schade. Jammer vind ik wel dat je ook nog een betaling voor een verzekering moet betalen, terwijl mijn eigen verzekering eventuele schade ook zou betalen, snap ik niet zo goed, maar dat doet ieder verhuurbedrijf.

Mooie auto en goede service

Snel en flexibel

Snel en flexibel als bedrijf.

Top Service goede kwaliteit

Ik heb vaker gehuurd bij Adrem en hun hebben echt een uitstekkende service en goede kwaliteit. Klant vriendelijke medewerkers.

Top service top bedrijf!

Wanneer ik een auto of bus nodig heb. Kom ik bij Adrem!

Goede prijs en vriendelijke medewerkers.

Bus geboekt en datum moeten wijzigen, 1 telefoontje en geregeld. Goede service en goede prijs. Ook een fijne moderne bus en makkelijk te besturen.

Al jaren huur ik bij adrem, gewoon makkelijke afhandeling, en natuurlijk niet te duur

Snelle en duidelijke communicatie!

Snelle en duidelijke communicatie!

Busje vlug geregeld,goedkoop, goede service en we gaan dit jaar nog verhuizen en gaan zeker weer daar een busje huren

Vriendelijk en houd zich aan afspraak.

Vriendelijk en houd zich aan afspraak.

Zeer goede service

Ontzettend flexibel bedrijf dat zijn best doet je tegen de laagst mogelijke kosten tevreden te stellen. Kan ik aanbevelen

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!