Juiste en correcte informatie en afhandeling.

Zie boven.

Een correcte behandeling

zeer tevreden

Duur

Voor slechts 2 uurtjes inclusief verzekering teveel geld betaald. Tarieven weekend staan onduidelijk op de website en btw rekenen ze er niet bij. Ik huur er niets meer

Alles goed en perfect geregeld

zer goede service ene een goede prijs

snelle afwikkeling / vriendelijke mensen . Heb mijn eigen auto daar voor een paar dagen kunnen laten staan . Een woord een aanbeveler .

Nette service en verzorgde bus

Zeer positief

Altijd een fijne samenwerking

Snelle service mooie prijzen en uitstekende voorruiten.

Makkelijk, duidelijk, vriendelijk

Voor VHZ bestelbus gehuurd. Vriendelijk personeel en fijn systeem.

Zakelijk, correct, duidelijk.

zie bovenstaande.

Super en snel geholpen!

Snel En kundig geholpen

Alles zoals verwacht

Geweldig en ongecompliceerd

Alles digitaal kunnen regelen, snelle en eerlijke afhandeling, goed materiaal mee gekregen

Duidelijk, vlot en goed geregeld.

Online boeking top geregeld. Geen lange wachttijd aan de bali en snel op pad. Borg correct en direct retour na inleveren auto. Mooie nieuwe bus.

Mooi man!

Auto deed het goed. Ook mooi zoals op de site vermeld en goeie en snelle service

Top geregeld, zakelijk en toch menselijk

ERg fijn bedrijf, ben 8 jaar klant, prive en zakelijk

Super service

Alles verliep prima, goede service

goede prijs, goede snelle afhandeling en vriendelijk behulpzaam personeel

Goede service en vriendelijk personeel

Een busje huren bij Adrem is zeker voor herhaling vatbaar. Schone bus die behalve schades van vorige huurders in orde was. Ook het retour brengen was prima geregeld.

Super vriendelijk

Ga in het vervolg altijd naar adem en ook nog Goedkoper als bo rent

De service bij Adrem Autoverhuur Limburg is goed

De service is goed, de huurauto rijd goed. In de twee jaar dat ik een auto huur is alles altijd goed geregeld. Ook altijd een leuk praatje met de medewerkers. Kortom Adrem Autoverhuur is een aanrader.

Alles was naar mijn wens maar alleen u heeft een fout gedane dat na afrekenen u gestuurd naar mijn andere rekeningnummer,niet rekeningnummer dat ik heb borg betaald . Bedankt! Mahdawi Nader

Snelle service in de vorm van een goede auto.

Snelle reactie na de digitale aanvraag voor het huren van een bus. Mooie bus kunnen huren. Soepele afhandeling van kosten via creditcard. Datzelfde geldt voor de papieren afhandeling.

positief

positief

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!