Vlugge goede service. Prima staat van de busjes

Prima geholpen.

Perfecte auto gehuurd voor een verhuizing.

Meteen goed geholpen

Super service en autos

Geweldig bedrijf

Klantvriendelijk duidelijke uitleg

Alles goed geregeld

Positief

Door te vermelden dat Adrem bezig was met het invoeren van een nieuw computersysteem hadden de lang wachtenden er wel begrip voor Kregen zelfs een kopje koffie aangeboden

Zeer goed en professioneel

Ze doen alles om je zo snel als mogelijk te helpen

Goede service,correcte begeleiding

Ben reeds eerder klant geweest, nu dus weer.

Prima verzorgd snel geregeld

Goed geregeld snel en redelijk van prijs

ik beoordeel liever nadat ik de auto daadwerkelijk gehuurd heb

tot nu toe alleen een afspraak. Het huren vind plaats op 24 april, daarna ben ik bereid om mijn mening te geven.

Snelle reactie bij reservering.

Op korte termijn een bestelbus nodig. Snel geregeld per chat en mail. Duidelijk tarief. Voortvarend bij afhalen en inleveren bestelbus.

Klantvriendelijk en behulpzaam

Geen op- of aanmerkingen

De gehuurde auto was prima. Het reserveren en het afhandelen van de info ging digitaal en dus gemakkelijk en snel. Zeer tevreden. Tot de volgende keer. Groetjes

Goed personeel. Vriendelijk. Kundig ongecompliceerd

Vriendelijk afspraak met uitleg toppie

Snel geholpen

Goed geholpen bij de vestiging Maastricht.

Goede locatie. Mooi onderhouden bus. Vriendelijk personeel.

Perfecte service en goede autobussen

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Door de sneeuw kon de geplande verhuizer niet tijdig komen. Snel online een autobus gehuurd, dit liep voorspoedig en 1 uur later waren we toch aan het verhuizen. Zeer vriendelijke behandeling, telefonisch en ter plekke. Prijs-kwaliteit klopt helemaal. Eerder een ander verhuur bedrijf gehad, maar die kunnen niet in de schaduw van dit bedrijf staan. Zeer tevreden, kom zeker terug als we weer een bus nodig hebben. Ga zo door jullie service is een 10.

uitstekend

alles klopte

Makkelijk en goede opties

Makkelijk om een busje te huren online. Veel opties. De verzekering is wel best duur voor een halve dag, meer dan wat de huurkosten zijn. Voor de rest vriendelijke werknemers.

Telefonisch correct en snel geholpen. Bij afhalen snel en deskundig geldt oool bij inlevering bus

Mooie service echt aan te bevelen

Alles liep op rolletjes heel soepel en gemakkelijk.

Echt voor herhaling vatbaar en een perfecte regeling met betalen Ik ben een tevreden klant!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!