Snelle service, vriendelijke en duidelijke aanpak.

Prettig en efficiënt

Snelle, vriendelijke en duidelijk service.

Goede service, vriendelijke medewerkers dus zeer tevreden!! Zeker een aanrader!!

Eerste instantie perfect

Zaterdag auto gehuurd voor t weekend, zondagmiddag de auto terug gebracht sleutel in de brievenbus gegooid volgens afspraak. Maandagmiddag krijg ik een telefoontje waarom ik de auto niet terug heb gebracht, terwijl hij exact voor de ingang geparkeerd stond en ze de sleutel hadden. Ben er nog steeds onrustig van, erg onprettig.

Goede service fatsoenlijke busjes.

Voor herhaling vatbaar

Geen commentaar

super

altijd goede service

uitstekende service voor een scherpe prijs en altijd vriendelijk personeel.

Ik word altijd vriendelijk geholpen. Goede service en de voertuigen zijn schoon en van goede kwaliteit. De scherpe prijs zorgt er uiteraard ook voor dat ik snel nogmaals bij jullie een bus kom huren in de toekomst.

Goed geregeld!

Prima uitleg, mooie oldtimer, helemaal lopgepoetst voor een mooie rit. Leuke middag gehad met prachtige oldtimer (Le Patron)

uitstekende service, medewerker denkt goed mee

Goede voorlichting, scherpe prijzen.

prima busjes, goed geregeld!

goede ervaringen met AdRem, zowel het voortraject, het gehuurde busje als het natraject.

Snel , economisch en betrouwbaar

Had snel voor weinig geld een goede bestel bus nodig die één dag van tevoren binnen 10 minuten geregeld was !

Vriendelijke medewerkers en goed geholpen. 11m3 bus gehuurd en zeer tevreden hierover, gaat echt veel in de bus.

Goed geregeld.

Het was snel en super geregeld! Zeker in deze tijd met corona.

Snel en goed

Snel en gemakkelijk kunnen reserveren, prijs is goed en de auto netjes.

Super goed

Mijn ervaring met Adrem is super verlopen. De vriendelijkheid waarmee alles uitgelegd werd( i.v.m de eerste keer) en uiteraard de afhandeling. Top Wat de auto betreft 1 klein minpuntje er zat geen gps in ,geluk bij een ongeluk had ik een ouderwetse tom tom bij me. Was handig geweest als dit erin gezeten had. Maar verder alleen maar top....

Snel en accuraat geholpen door de vriendelijke medewerkers.

Snel en goed geholpen voor een scherpe prijs

Super geholpen

Vriendelijk personeel

In- en uitchecken snel en eenvoudig. Vriendelijk personeel.

Gewoon Top

Mooi modern wagenpark. Vriendelijk personeel. Geld was keurig netjes 2 dagen na teruggave van de bus weer op de rekening. Gewoon super service

Alles altijd helemaal in orde.

Klantvriendelijk, snel en gemakkelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

betrouwbaar, goede service en klantvriendelijke opstelling

een afspraak maken met adrem gaat altijd goed. afspraak staat als een huis en klantvriendelijk is het motto

Top bedrijf

Alles tot in de puntjes verzorgd. Goede bus en makkelijke instructies. Rekening op tijd en ook meteen is het geld van de borg bij mij teruggestort. Al met al ook een mooie huurprijs. Was nu voor de tweede keer en kom zeker terug bij Adrem

Snelle afhandeling, flexibel in omboeking, goede tarieven.

Geen verdere op-of aanmerkingen.

klantvriendelijke medewerkers en efficiënte afwikkeling. Een AANRADER

Ten gevolge van de prettige service ben ik inmiddels vaste klant. Ik merk dat dit zelfs extra vriendelijkheid oplevert. De service is zeer efficient en erg vriendelijk.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!