Snelle service en vriendelijk personeel

goede voorlichting en ook de algehele afhandeling goed tot zeer goed.

Goede wil, niet zo’n goede coördinatie

Zou tot twee keer toe een bevestigingsmail ontvangen......nooit gehad. Adres, verkeerd genoteerd. 210 km gereden, moest 32 liter diesel afrekenen ! Positief was dat het teveel betaalde geld van de borg diezelfde dag werd terugbetaald. Ook vriendelijke mensen die hun best deden ! Mvg.JP

Bus geregeld en ze stond klaar.. schoon en mooi voertuig... Wat wel jammer is dat de borg niet direct terug gestort wordt bij afrekening...

Top bedrijf dat zeer dicht bij de klant staat!!

Het was voor mij de eerste keer dat ik bij Adrem Heerlen een bus huurde. De website geeft prima informatie en het reserveren is een fluitje van een cent. Het ophalen van de bus was niet zo makkelijk. De ligging van het bedrijf maakt dat als je niet heel goed oplet je er zo voorbij bent. Dat was mij dus 2x gebeurd. Eenmaal gearriveerd wordt je heel vriendelijk ontvangen en binnen 5 minuten zit je in een prachtige bus (heel clean!!) en ben je klaar voor de klus. Wij huurden de bus voor een dagdeel en zodoende moest de bus voor 16.30 uur teruggebracht zijn. Adrem gaf echter meteen aan dat het ook prima zou zijn wanneer de bus de volgende ochtend om 08.00 uur op de zaak stond. Haast was dus niet geboden. Desondanks lukte het wel en bij het afrekenen kregen we ook nog een leuke korting. Top! Adrem heeft er weer een nieuwe klant bij, want ik ga terug.....

Nieuwe bus en snelle afhandeling!

Ik had de reservering in het weekend gemaakt voor de daaropvolgende maandag. De medewerkster reageerde op zaterdag en op maandag stond de vrijwel nieuwe bus klaar. Ook het inleveren verliep vlot en correct. Een aanrader dus!

Goede service voor een uitstekende prijs

Alles goed geregeld

Vriendelijke medewerkers,aan te bevelen Mochten we weer auto nodig hebben,gaan we zeker daar

Vriendelijk en professioneel, wat je van een autoverhuurbedrijf verwacht.

x

Super geholpen

Goed geholpen, service goed en busje ging meer in met verhuizen dan verwacht!

Je krijgt wasr voor je geld

Niet duur en klantgericht

Afspraak is afspraak, werken correct en niets is teveel. Prima verhuurbedrijf met vriendelijk personeel.

Behulpzaam.

Goed onderhouden bussen. Schoon. Zeer tevreden.

Goede prijs voor goede service

Vriendelijk personeel, goede prijs voor de auto's, en ze zijn altijd behulpzaam en flexibel.

Zeer goede ervaring !

Snel, correct en flexibel. Ruiten waren bevroren, dus ik dacht dat ik zou moeten krabben. Medewerkers hadden echter vooraf de ramen ingespoten, waardoor het ijs er met de ruitenwissers vanaf gingen.

Top service top auto

Vriendelijke medewerkers

Snel en makkelijk

Het huren van de bestelbus via internet verliep snel en makkelijk. Net als het ophalen en terugbrengen van de auto.

Alles perfect geregeld.

De site is duidelijk om te reserveren. Bij het ophalen en terugbrengen van de bus werden we heel vriendelijk geholpen. Afhandelen van administratie en prijs is toppie. Kortom een aanrader !!!

Bus was netjes en stond klaar fijne bus

Volgens afspraak gewerkt

Auto op tijd in goede staat geleverd. Klant specifieke wens gehonoreerd Mvg Raoul

Uitstekend!

Vriendelijke medewerkers. Alles prima!

Alles naar wens en duidelijk.

Zeer te vreden met de huur van het busje. Uitleg was duidelijk en alles werkte naar behoren.

Goede prijs-kwaliteit, efficiënte bediening

Huren van bestelbus ging snel en soepel door deskundig en vriendelijk personeel. Auto reed voortreffelijk, laden ging zo mogelijk nog gemakkelijk. Klant is koning bij Adrem.

Vriendelijk, makkelijk, snel!

Alles was zeer goed geregeld.

Top vervoer.

Met een super goede bus spullen kunnen ophalen , goede service , prettige bedragen en vriendelijk personeel een aanrader.

Beste busjes verhuur Maastricht

Uitermate vriendelijk en snel geholpen. Fijne service. Altijd wel een busje op voorraad en anders krijg je direct een alternatief aangeboden. Zeer meedenkend!

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!