Prima service voor en redelijke prijs

Top verhuur

Echt vette toepie joepie

Kei goed, jonge...

Perfecte service

alles was zeer goed en efficiënt verzorgd. Ik raad aan dat is een geweldige service

Tevreden

Goede service, niet te duur, vriendelijk, En prima geregeld!

Top bedrijf met topservice!

De ervaring was zo goed dat als we weer een busje of iets dergelijks nodig hebben, we dit zeker weer bij jullie doen

Snel gereserveerd, snel ophalen en inleveren

Mooie nieuwe bus gehuurd. Goeie prijs, snel geregeld, geen onnodig oponthoud bij ophalen en inleveren. Vriendelijk personeel

Zoals alle andere keren dat ik een auto gehuurd heb: Uitstekend.

Zie boven en ik wil er graag bij vermelden de klantvriendelijkheid van de medewerkers. Klasse.

Goede kwaliteit bussen

Goed personeel,bussen in perfecte staat. Alleen maar lof voor Adrem. Ga zo door.

Snelle afhandeling. Perfect geregeld

Perfect en uitstekende service

Lokatie Hoenbroek/Heerlen is in één woord perfect. Goede service en directe duidelijke reservering. Kortom top. Echt een aanrader!

Slechtste service ooit meegemaakt bij verhuur bedrijf

Waardeloos personeelslid in de vestiging in Maastricht. Om 09.00 een transport bus gereserveert, je betaald dan ook van 09.00 uur tot 17.00uur. dus die uren zou je moeten kunnen benutten voor transport. Komen om 08.40 aan, word ons vriendelijk gevraagd over 10 min tot 15 min terug te komen, daar ze nog niet open zijn. Eigenlijk al niet juist maar goed, doen we. Vervolgens komen we om 08.54 terug lopen met andere klanten naar binnen door de openstaande deur. Om aan de balie door een zeer onprofessioneel personeelslid hoogstens onvriendelijk naar buiten gestuurd te worden, als hondjes moeten we de vrieskou terug in en volgens hem wachten totdsat hij de poort open doet, hij heeft zijn computer nog steeds niet opgestart zegt ie, nadat ik aangeef dat zijn collega zei, terug komen na 15 minuten, precies wat we dus gedaan hebben. Ik geef hierop aan dat de huur zo niet hoeft van mij, ipv zijn fout erkennen, grote mond terug, prima!! Mijn planning heeft hierdoor vertraging opgelopen, ik zal er dan ook alles aan doen ervoor te zorgen dat in ieder geval al mijn bekenden nooit meer iets bij de vestiging in Maastricht zullen huren. Je had je excuus naderhand nog kunnen maken, nadat je er door je collega's op aan bent gesproken, maar nee, je kiest voor niets doen. Heel dom en geeft aan wat voor zwak karakter de betrefffende persoon heeft. MVG Karly Klijnsma

Super service

Altijd klantvriendelijk geholpen. En de service is geweldig.

Top service!

Reservering snel gemaakt. Staat van het busje wordt goed gecontroleerd en doorgesproken met de huurder.

Goed ontvangen en geholpen!

Prima service!

top geregeld

vooraf goed geïnformeerd schone bus kombseker terug hier

Fantastic

Niet te duur, en voertuig was schoon bij ophalen

Fijn bedrijf een echte aanrader.

Vriendelijk personeel goede bussen

Goede service, mooi aanbod

Een goed assortiment van wagens en het personeel is vriendelijk en professioneel. Ook bij vragen of problemen zijn ze zeer behulpzaam en oplossingsgericht. Ik kom hier zeker vaker huren!

Altjjd vriendelijj geholpen.

Top-service

Ik heb hier al vaker een verhuisbus gehuurd en het loopt eigenlijk altijd volgens afspraak en naar volle tevredenheid. Maar afgelopen zondagavond deden ze me toch nog versteld staan. Ik had de bus op zondagavond geparkeerd bij het verlaten Adrem-kantoor en de sleutel in de sleutelkluis gedaan. Thuisgekomen ontdekte ik dat ik mijn telefoon in de bus had laten liggen, van buiten zichtbaar op de bijrijdersstoel. Ik belde het nummer voor noodgevallen en Frits himself regelde dat er binnen 10 minuten iemand ter plaatse was om de bus te openen zodat ik mijn telefoon weer terug kon pakken. Hij leek net zo blij als ikzelf dat hij mij had kunnen helpen en hij weigerde pertinent een kleine vergoeding aan te nemen voor deze service: "Ach, zoiets gebeurt wel vaker, het hoort er gewoon bij". Top!

Altijd prima!

Betrouwbaar, transparant, vriendelijk, snel, betaalbaar.

Prima en snelle service

Online een bestelbus gereserveerd meteen mail met bevestiging. Daarna een mail met uitleg wat je mee moest nemen of online in kon vullen. Alle gegevens online ingevuld en een dag later bij het ophalen van de bus in 5 minuten klaar om weg te rijden. Tussentijds ook nog aanvullende mails gekregen. M.a.w. prima communicatie. Top

Zeer vriendelijk

Erg vriendelijk en professioneel personeel. Busje was snel geregeld, voor een volgende keer zou ik zeker hier weer huren!

Prettig geholpen door medewerkers.

Medewerkers hebben mij erg goed geholpen, zowel bij het ophalen als het inleveren van de auto. Busje was in prima staat.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!