Gewoon goed.

Gewoon goede en snelle service binnen drie minuten was alles geregeld.

Heel tevreden

Zeer vriendelijk medewerkers, snel service het kan niet beter.

Geweldig service

Geweldige service. Ben zeer tevreden.

Vriendelijk, professioneel en goede prijzen!

Top ervaring! Ga zeker vaker terug

Busjes zijn prima

Busje gehuurd, rijdt prima, veel ruimte, goede staat. Mag wat goedkoper.......

Professionele service, ook in deze lastige tijden.

Snel en eenvoudig busje geleend. Correcte afhandeling. Geen poespas. Precies zoals het moet.

deskundig en heel vriendelijk

zie boven

Wederom goed voor elkaar!

Ondertussen al meerdere keren een busje van welk type dan ook gehuurd bij Adrem aan de Heerderweg in Maastricht. Altijd erg vriendelijk, behulpzaam en goed geregeld! Mijn vaste adres als het aankomt op het huren van vervoer bij verhuizingen, opruimen e.d.

verzorgd simpel snel

Goede service, niet te duur.

Reserveren via de website gaat zonder problemen. Vriendelijke medewerkers, goede service, niet te duur.

De huur van de bestelbus is prima vverlopen.

Snelle dienstverlening, prima bestelbus, snelle administratieve verwerking!

Snel en goed geregeld

Duidelijke site Snel geholpen Goede eindafhandeling Huur er zeker nog een keer

top

reasonable price, flexible and very easy handling of everything

Is zeer goed

Ik heb telefonisch contact opgenomen in verband met het huren van een bus. Deze had ik nodig de zondag na de kerst. Ik kon de bus ophalen op donderdag middag voor de kerst. Voor de terwijl ik deze pas zondag nodig had. Hiervoor hoefde ik geen extra kosten te betalen wat ik zeer coulant vond. Maandag ochtend heb ik de bus netjes zoals afgesproken ingeleverd. De medewerker heeft de bus netjes gecontroleerd en km stand opgeschreven. Hij gaf aan dat de afrekening binnen 3 dage per mail zou worden toegestuurd, dit laatste is ook gebeurd. Al bij al alles netjes conform afspraken afgehandeld. Indien ik weer een bus zou moeten huren dan zal ik zeker van hun diensten gebruik maken.

Goed geholpen!

Zie boven

Conform afspraak en goede service

Het geheel conform afspraak en verwachting. Als tip in het kader van transparantie is vermelding van een allin prijs (incl verzekering) mogelijk aan te bevelen. Eenieder zal altijd kiezen voor een eigen risico van max €350,- .

Goed geregeld van afhalen tot inleveren, top.

Goede service en betrouwbare bus.

Hoede verhuiswagen

De auto is erg goed. Echter geen steekwagen, geen verhuisdekens, geen spanbanden en deze 2 dingen moet ik toch standaard bij een verhuiswagen kunnen huren. Jammer. Moet ik van de concurrent Bo-Rent horen, dat dat bij hun wel allemaal ook te huur is. Verder leverde ik de auto om 16:54u in maar was de zaak al gesloten terwijl op fe deur staat 17:00u

Zoals altijd, erg vriendelijk, goede service en supersnel geholpen.

Prima verhuurbedrijf

-vriendelijk - ruime busje - schappelijke prijs

Fijne verhuur maatschappij

Goede service & Snel geregeld

Goede service, makkelijk, super vriendelijk

Gereserveerd online, alles stond proper klaar en met de glimlach. Zeer goede prijs -kwaliteit

Prima service en makkelijk te regelen

Bij het bestellen vriendelijke mensen gesproken die alles goed konden uitleggen en wilden meedenken. De bus moest groot genoeg zijn, naar Engeland kunnen en op de trein passen. Uiteindelijk is alles prima gelukt. Ophalen en inleveren ging perfect en volgens afspraak. Minpunt: De bus zit niet erg comfortabel. Zeker niet voor zo'n lange afstand.

Goede service, klantvriendelijk..zeer tevreden klant.

Telefonisch contact gehad Meteen goede tekst en uitleg Daarop meteen gereserveerd voor de volgende dag.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!