Simpel de beste

Geen onnodige bureaucratie. Snelle service bij het afhalen. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Top auto en top service. Klantvriendelijke benadering

Slecht & onduidelijk !

telefonish kilometervrij huurbus afgesproken Aangekomen hoor je dat je niet mag omdat je niet uit de “regio” komt Maar ! Volgens de meneer kon er een uitzondering worden gemaakt ... 3 dagen later factuur ontvangen dat er 140 euro aan “extra kilometer kosten “ erbij zijn gekomen Terwijl er kilometervrij tarief in afgesproken... Telefonish wordt dit door een medewerker bevestigd En door een ander medewerker wordt dit weer glashard ontkent Met de smoes ja ik vroeg waar je naar toe moest dus dat is 700 kilometer op en neer ik gaf je er 850. Terwijl ik duidelijk heb afgesproken telefonish dat k de bus kilometervrij wilde huren eindstand gaf meneer toe en kreeg ik me geld terug en zei nooitmeer welkom was. Wegblijven van deze oplichtingspraktijken.

Zeer goed.

Alles wordt goed uitgelegd.

heel goed

heel goed

Prima service . Ik word op elke locatie van adrem prima ontvangen. Auto kapot wordt er een nieuwe geregeld. helemaal top!!!

Betaalbaar en goed

Bestelbus gehuurd. Waar voor mijn geld gekregen. Aanrader.

Alles prima geregeld en een vlotte afhandeling!

Zoals al genoemd en vlotte en keurige afhandeling bij in ophalen van de auto!

Zeer vakkundig advies en prettig en goedkoop zakendoen!

Zeer vakkundig advies en prettig en goedkoop zakendoen!

Snel geregeld via internet

Busje gehuurd, alles was snel en goed geregeld door vriendelijke mensen, jammer was dat de laadvloer van de bus erg vuil was, het leek alsof deze was uitgeleend aan een soort van bouwbedrijf, omdat ik een vrijwel nieuw bankstel moest verplaatsen heb ik de vloer moeten afdekken met plastic, voor het overige prima.

Leuke gasten!

Gaaf om te merken dat je met veel plezier wordt geholpen.

Een zeer goede dienstverlening

Je kunt op een gebruiksvriendelijke manier een auto huren via het digitale systeem. De huurauto is uiterst modern en veilig. En mogelijke issues worden op een klantvriendelijke manier opgelost.

Alles liep op rolletjes.

Goed product en een nog betere service. Alles verloopt zoals het moet, professioneel, snel en efficiënt.

Perfecte service.

Zeer vertrouwd alles.

Vriendelijke mensen, snelle en goede service, prima prijs. Alles top.

prima service

denken mee met oplossingen

Zeer goed service

Top team goed geholpen

Prima geholpen, netjes te woord gestaan

Naar tevreden geholpen in een weekend waar heel Limburg leek te verhuizen ...

Uitstekende service

Uitstekende service

Geweldig!

Wij zijn jullie erg dankbaar dat jullie maatwerk hebben geboden. Hierdoor hebben jullie een gezin in nood geholpen, zodat ze de onkosten van de huur konden betalen! dankjewel!!!

Alles zoals beloofd op website.

Makkelijke site. Snelle afhandeling bij ophalen. Schone en goede verhuisbus. Snelle afhandeling bij terug brengen. Snel het geld terug op rekening.

uitstekend

fijne busjes niet te duur goede service

Toppie

Snelle en goede service

Stond met pech met een niet duidelijk verzekerde bus in Duitsland

Ik heb jaren prima bussen gehuurd bij Adrem, maar de laatste keer ben ik erg teleurgesteld. Bus gehuurd en naar Duitsland gereden. Aldaar starte bij vertrek de bus niet meer en het heeft 2 uur geduurd voordat ik uiteindelijk adrem aan de telefoon had. Ik moest de ADAC maar bellen. De verzekeringspapieren klopten niet (bus was niet meer verzekerd bij de maatschappij die in de bus vermeld was) en er was ook geen duidelijke instructie bij wat te doen bij pech. Ook na terugkomst geen terugkoppeling gehad wat er was. Een accu zou moeten starten, gelukkig kon de ADAC mij helpen, maar dat er niet is aangegeven waarom een accu niet start, vind ik vreemd.

No-nonsense service = degelijke dienstverlening

Prima voertuigen. Vakkundige mensen.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!