Aanrader!

Fijne medewerkers, kundig, correct, to-the-point! Zeker als je regelmatig huurt wordt er snel geschakeld. Er wordt je snel wat gegund. Dit maakt dat ik er graag kom.

Prima geregeld en vriendelijk geholpen. Aanrader.

Personenauto gehuurd. Aardige lui. Goed en snel geregeld. Niet duur. Gewoon helemaal top.

Een uitstekend bedrijf van een plaatselijk en zelfstandig ondernemer.

Wij zijn zeer tevreden over AdRem. Het is een klantvriendelijk bedrijf met uitstekend materiaal, goede service, goede bereikbaarheid, duidelijke afspraken, goed bereikbaar en met betrokken personeel. Er was een portemonnee en een mapje achter gebleven in de gehuurde verhuisbus. Het bedrijf heeft alle moeite gedaan om de verloren/achtergebleven spullen te achterhalen. Kortom: “Chapeau” voor de complete service.

Ford Fiesta gehuurd, rijdt heerlijk, goed voor lange afstanden

Bij auto ophalen was auto niet schoongemaakt, ruitenwisservloeistof compleet leeg en constante melding van olie verversen op het display. Hier heb ik een melding van gemaakt. Excuses van het bedrijf, korting toegepast op de totaal prijs bij het inleveren, dus dat is goed opgelost.

auto uitstekend, factuur was pas in tweede instantie correct

ik kreeg 2 dagen gefactureerd ipv 1 dag, moest daar zelf achter komen en er zelf over bellen; auto is verder prima en kosten zijn helder

Top !!!

Wederom een klein busje nodig om e.ea te vervoeren. Zoals gebruikelijk Adrem gebeld om te zien of er nog iets vrij was. Helaas was er voor de Zaterdag geen kleine meer vrij. Gelukkig wel de grotere broer. Die is wel duurder, echter ik moest een bus hebben. Dus een nette VW Crafter meegekregen. Alles gefixed en weer netjes op tijd terug gebracht. Alles verrekend en klaar. Dezelfde avond ook het restantbedrag (Borg) keurig bijgeschreven op mijn bankrekening. Resume, als je iets te verhuizen hebt of gewoon een personen auto nodig hebt, bel dan gewoon even Adrem op. Ze zitten in Heerlen Maastricht & Sittard. Groetjes Maurice.

Matig tevreden

Busje alleen op zaterdag gebruikt.... sleutel voor middernacht in de sleutelbos en bus retour. Toch de zondag betalen!? Jammer.. vriendelijke bediening..... mooie fijnen Peugeot bus....

Vriendelijk , goed en snel geregeld.

Vriendelijke, meedenkende mensen. Zullen zeker indien nodig weer voor Adrem kiezen.

Prima zou zo weer teruggaan

Het liefst een bestel bus wat later huren

Goede service en prima auto!

Prima geholpen door zowel de administratie bij het boeken als door de man die de auto (bestelbus) gereed heeft gezet. Prima ervaring. Is aan te bevelen. Prijs / kwaliteit zeer goed.

Prima geregeld, goede service

Supersnelle afhandeling in zowel reservering als terugbetaling.

Zeer tevreden over de Huur voorwaarden en afhandeling ,en kwaliteit van het voertuig werkelijk top.

erg klantvriendelijk, aardig en no nonsense

voor als je gewoon een busje nodig hebt van a naar b

Vlotte afhandeling

Gehuurde bestelbus voldeed aan alle verwachtingen

Klantvriendelijk en duidelijk: kwaliteit!

Wederom een goede ervaring!

Goede ervaring

Alles verliep snel en soepel. Het zou fijn zijn als iemand even alles met me na zou lopen, zoals lichtbediening (zelf om gevraagd) en ruitenwisser achter. Die kreeg ik niet uit. Maar ik ben dan ook een vrouw...

Goede bus, goede prijs, goede ervaring

Ik had offerte aangevraagd via mail. Vlug een reactie terug waarop ik dan ook meteen de 9 persoons bus gereserveerd heb. Volgend daar op een mail met een goede uileg over halen, brengen enz. Halen ging soepel en simpel en het terug brengen ook. Kortom zo als het moet gaan.

Goed geholpen .

Prima bus en doet waar hij voor is!

Mijn ervaring is het beste te omschrijven als prima!

Goede uitleg over alles wat jij moet weten om bij hun een bus te huren

Super bedrijf met goede service kan bijna niet beter.

Top!!

Fijn en persoonlijk.

Behulpzaam

Alles was netjes in orde.De service balie was goed bezet door 2 jongemannen die de papieren netjes hadden geregeld. Henk en Renate

Perfect geregeld

Er is niets aan te merken op auto én service!

Gehuurd in Maastricht. Goede auto in topconditie, vriendelijke, adequate service met - heel belangrijk- ruimte voor vertrouwen.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!