Perfect geregeld, vlotte afhandeling

Alles in orde, vriendelijke medewerker. Prijs huren bus alleszins redelijk

Snelle afhandeling, echter lastig parkeren.

Ophalen en terugbrengen is zo gebeurt. Voel me allen bezwaard dat je, ondanks dat je moet betalen voor het parkeren, de buurt belast met al die bussen en vrachtwagentjes

Nieuw en schoon busje

Telefonisch goed geholpen. Geboekte bus stond zoals afgesproken klaar en zag er nieuw en netjes uit. Ook bij afhalen en retour brengen vriendelijk te woord gestaan.

Goede prijs , maar volgende keer iets duurder voor meer rijcomfort

Goede service!

Snelle en vriendelijke service, zowel per mail als de jongen achter de balie. Teruggave borg nog dezelfde dag!

Fijne service

De reservering was makkelijk en er was veel transparantie over de mogelijkheden en prijs ophalen en inleveren ging goed.

OK

Super service

Top bedrijf super vriendelijk en professioneel

Alles goed en snel geregeld

Door online al alle gegevens in te vullen, was er geen lange wachttijd bij t ophalen van de auto. Auto werd netjes voorgereden en samen met mij gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Goede service en hele klantvriendelijke mensen

Geweldig bedrijf.

Al heel vaak een busje gehuurd, alles goed geregeld.

top service

snelle en goede service.

autoverhuur zoals het hoort

Vriendelijk en open bedrijf, alles perfect en snel geregeld.

Goede service, fijne mooie nieuwe bestel bus en vriendelijk personeel. Volgende keer weer hier huren!

Uitstekende service

Uitstekende service en doen wat ze beloven. De auto was goed onderhouden.

Alles was prima geregeld na telefonisch contact

Reservering via internet was niet aangekomen. Verbeterpunt! Daarna verliep alles vlotjes!

Super geholpen, vriendelijke eigenaar en een mooie nieuwe bus.

Veel keuze uit vetschillende soorten en maten auto/bus. Bij aankomst fijn geholpen door vriendelijke eigenaar. Mooie nieuwe bus ter beschikking.

Goede en snelle hulp.

ondanks er geen eigen auto voorradig was,,toch een goede oplossing gevonden Top!!

Super autohuur bedrijf

makkelijk, snel geregeld, niet duur, vrij luxe auto's en bussen

Zoals altijd... super!

Persoonlijk, vriendelijk, service.

Top service!!!

ik had bestelauto nodig en deze heb ik snel gereserveerd.Echter kwam een probleempje ertussen en had ik grotere bus nodig.Allemaal geen probleem,zelfde dag geregeld.Top service en qua prijs zeer gunstig! Ik kom zeker nog terug!

Top service!

Denken goed mee met de klant en komen met oplossingen in geval van problemen.

Hell vriendelijke serwis meet veel mogelijkheiden

Ik ben bijna vaste klaant. Door dat kan ik maar een ding zeggen. Ga ik noit een andere verhuurbedrijf zoeken

Prima service en prijs

De informatie en service was prima. Prijs valt ook mee, busje was prima en fijn met airco!

Goed zoals altijd

Wederom alles was weer prima geregeld. Geen klachten. Snelle afhandeling, de jongedame die me hielp was een leuke en behulpzame dame. Zij verdient een beetje extra

Erg vriendelijk personeel en een goede service.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!