In een woord top

Ik huur al sinds jaar en dag wanneer ik een busje nodig heb voor een verhuizing of een ritje naar het milieupark uitsluitend bij Adrem. Ik ben zeer tevreden over zowel de service als het materiaal. Ik ga nergens anders .

Super professioneel en klantvriendelijk.

Zowel bij het halen als het brengen van de huur bus erg plezierig en vlot geholpen!

Geweldig verhuurbedrijf

Snelle afhandeling bij ophalen, als bij terug brengen. Mooie schone busjes

Vriendelijke en snelle service

Vriendelijke en snelle service. Er was wat mis gegaan met de reservering maar dit is netjes recht gezet.

Snel, makkelijk en goed.

Prettige ervaring. Gloed nieuw voertuig. En ik denk een goede prijs (alhoewel natuurlijk altijd te duur;-)

Goede service, vriendelijk personeel.

Prima service met goed materieel onder persoonlijke aandacht

Geen klachten, gewoon goed.

Fijne bedrijf alles goed geregeld

Goede bus, paste alles in. Vriendelijk personeel, snelle afhandeling. Volgende keer weer.

vriendelijk, duidelijk en eerlijke service

Vriendelijke mensen, duidelijk en eerlijk. Ben ontzettend tevreden en zal zeker mocht her nodig zijn weer bij Adrem een voertuig huren.

Meedenken

De dag dat we eigenlijk wilden reserveren was in onze woonplaats geen bus beschikbaar. Meerdere alternatieven werden geboden. Ook nog een extra telefoontje om iers te controleren. Vervolgens is hele dag huur omgezet naar halve dag tarief omdat we bus maar enkele uren hebben gehad. Dus erg goede service.

Een vertrouwd bedrijf.

Doen zich alle moeite om de klant tevredenheid te houden.

Fijn autoverhuur bedrijf

Heb in 1 x al mijn spullen kunnen verhuizen met de gehuurde auto die wij bij Adrem hebben gehuurd.

Goeie service, klantvriendelijk, snel afgehandeld. Kortom zal het iedereen aanraden

Gewoon goed

Wel jammer dat de prijzen erg gunstig op de website wordt gezet, veel 'verborgen' kosten. Nog steeds prima betaalbaar! Jorn

betrouwbaar en kwaliteit

Je kunt altijd op hen vertrouwen en de kwaliteit van de auto als de service is perfect. De goederentaxi Maastricht

Snel en simpel huren

Huren van busje hoef niet moeilijk te zijn, daarom bij Adrem!

Snel en makkelijk

Enige nadeel was dat de bus behoorlijk vuil was van binnen en buiten en de deur aan de passagierzijde sloot niet helemaal aan waardoor er veel herrie in de cabine was. Verder was alles prima geregeld.

Prima! Snel, professioneel, behulpzaam!

Zie hiervoor

Flauw

Het is niet mijn bedoeling om ondernemers onderuit te halen met een héél lage beoordeling, waardoor hun gemiddelde zwaar achteruit gaat. Gehuurde auto en service van Adrem waren bovendien verder ok. Echter niet leuk is als je een auto voor een dagdeel huurt en om 11.30 terugbrengt, tóch een hele dag betaalt. Juist om op tijd terug te kunnen zijn vroeg ik of ik de auto de avond daarvoor vlak voor sluitingstijd kon ophalen om op de dag zelf op tijd te kunnen vertrekken. Was geen probleem. Maar niemand die zei dat dat de huurtermijn daardoor verlengd werd tot een hele dag. Geen bereidheid van de dame aan de balie om deze omissie te corrigeren: 'de nota wordt al verwerkt'. Het gaat maar om een klein bedrag, maar als ondernemer zeg ik: flauw en onverstandig.

Voor een redelijke prijs kan je hier personen auto's huren en bestelbusjes! Zelfs per dagdeel is dit mogelijk.

Alles prettig & vlot geregeld

Mijn zoon ging verhuizen,dus hadden we een bus nodig. Dus via internet een bus gereserveerd bij Adrem in Maastricht. Heb hier al vaker een bus gehuurd en altijd goede ervaringen mee gehad. Ook nu was dit het geval. Heb zelf nog even gebeld omdat ik zeker wilde weten of mijn reservering ook mogelijk was. Dit was het geval dus allemaal prima geregeld. Het was een Volkswagen Transporter, een erg prettig rijdende bus. Ook zuinig want hoefde niet veel bij te tanken. Enig minpuntje was dat de radio geen ontvangst had. Waarschijnlijk. doordat de antenne er niet op zat. Alles verder prima gelukt en de bus weer netjes terug gebracht. Het huur bedrag werd verrekend met mijn borg. Het restant stond de volgende dag al netjes op mijn bankrekening bijgeschreven. Dus als je een bus of personenauto nodig hebt, bel Adrem, dan komt alles goed. Vriendelijk groetend, Maurice.

Gewoon belachelijk goed.

Prima bus, gemakkelijk gehuurd, teruggebracht, snel de borg terug. Goede vriendelijke service. Ze lopen heel precies de schades die er al waren van te voren met je na, zodat achteraf geen misverstanden.

Vriendelijke medewerkers. Prima bus.

Snel geholpen

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!