Zoals altijd top, flexibel en uiterst vriendelijk!

Hele goede service

Op korte termijn had ik een busje nodig, woensdag gereserveerd en vrijdag al af kunnen halen. Top service en vriendelijke medewerkers. Mocht ik nogmaals een busje nodig hebben weet ik jullie weer te vinden!

Prima geregeld en goed voertuig

Uitstekende service

Ik moest per direct een bus hebben. Op dezelfde dag nog een bus kunnen krijgen voor een zeer aannemelijk prijs. Eenmaal aangekomen kreeg ik de bus binnen 15 min, super snel! Ik moet een speciaal dankje geven aan de persoon achter de balie, super vriendelijk en had het papierwerk zeer snel in orde. Ik kon de bus parkeren voor hun deur en de sleutels makkelijk inleveren bij hun. Kortom, super service!!

Perfect, ontspannen en alles naar wens

Met speels gemak kan je een bestelbus reserveren. De service is ontspannen en uitstekend. Zowel de grote bus (met laadklep) als de kleine bus rijden uitstekend.

Goede ervaring

Afspraak volgens overleg nagekomen. Perfecte levering en aflevering van de gehuurde bus

Gewoon top Alleen de borg duurt wat lang voor je die terugkrijgt

De top service maakt het verschil!

Top service, prima bus en alles snel online geregeld.

Telefonische prijs opgave was € 78,00 incl alles. Bij ophalen werd nog een extra afkoop risico aangeboden. Eigen risico van basis € 1750,00 is wel hoog. Dus, toch gedaan. !!! Kosten dus hoger als oorspronkelijk gedacht. Neem dus beslissing op basis telefonische Offerte. Verder prima service.

Prijs kwaliteit goed

Goed geholpen reageren snel op e-mail. Fijne nette auto mee gekregen. Zal jullie de volgende keer weer vragen voor een verhuisout.

Zeer vriendelijk personeel

Auto prima kwaliteit Goede service Top medewerkers

Super makkelijk gegaan Top .

Super makkelijk gegaan Top .

Duidelijk, snel, eerlink

Top service, denken altijd met de klant mee!

Super fijne medewerkers, die graag met je meedenken! Dikke 10+

Van afspraak tot afwisseling, netjes en professioneel.

Snel een goede grote bus om te verhuizen

Gemakkelijk snel en goed geregeld

Prettig

prettig contact duidelijk, ik moet alleen de factuur nog digitaal krijgen..

Hele goede service, klantgericht en zeer betrouwbaar!

Al tientallen keren een bus gehuurd bij Adrem Heerlen of Maastricht, maar overal is de service even goed. Personeel is erg (klant)vriendelijk, ze bieden goede service, ze zijn betrouwbaar en eerlijk en de bussen zijn altijd top in orde. Niks op aan te merken.

I wouldn't use any other

There's no better hire company in the Netherlands. Thanks Adrem!

Geweldig.

Alles was 100% goede busje beter kon niet.

Alles goed geregeld!!

Dag van te voren gereserveerd jammer genoeg niet aanwezig wat ik wilde, maar bij afhalen was er toch een kleinere busje beschikbaar deze gekregen. Was super. Prijs zoals overeengekomen. Ondanks Corona alles snel en Super geregeld ben zeer tevreden!!!!!

Kon de bus op de afgesproken tijd ophalen. De service was zeer goed en de bus perfect. Als ik het nog eens nodig heb ga ik weer naar hun

Uitstekende service

Heb mijn bestelbusje bij adrem geboekt, snelle bevestiging en super vriendelijke receptionist met vlotte afhandeling

Goede service Mee denkend top bedrijf

Correcte service.

Klantvriendelijk personeel. Correcte service.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!