Even voor negenen de bestelde bus op kunnen halen. Snelle service. Ook weer bij het inleveren ging alles vlot.

Aardig en efficiënt

Aardig, efficiënt en zonder overbodig omhaal. Erg tevreden !

Snelle service en een uitstekende huur bus

We hadden voor de tweede keer een huur bus nodig. Ik ben zeer tevreden over de snelle service en de vrij nieuwe huur bus.

Altijd uitstekende service

Zeer correct.

fijne bus goede dienstverlening

oké

Zeer fijne bus vriendelijk geholpen

Bus prima. Ruiten hadden schoner mogen zijn

Snelle intake, geen gedoe, vriendelijk

Zonder gedoe krijg je snel een goede auto. Vrolijk en vriendelijk personeel.

Lekker snel geregeld

Ik had in Zuid-Limburg even een bus nodig voor het verhuizen van wat meubeltjes. Bij Adrem was het snel en soepel geregeld.

Super alles Alleen 1 min punt ☺️Geen koekjes bij de koffie.

Vlekkeloze service

Ondanks het uitvallen van de geplande auto werd er een vervangende auto na enige improvisie ter beschikking gesteld.

kreeg wat ik verwachte.

ruitensproeier was leeg hmm verder was auto verrassend ruim. Snelle service Heerlijk en gemakkelijk. Stuur komende week weer een klant. Groet, Peter

Top service!!

De heren aan de balie in Heerlen zijn topgasten!! Service!! Klantvriendelijkheid allemaal top!! Altijd goede ervaring gehad met Adrem heerlen!! Zeker een aanrader👌🏼👌🏼👌🏼

100% tevreden!

alles correct verlopen.

Heel tevreden over de bus en het personeel

Fijne ervaring met t huren van t busje, ik zou t zeker aanbevelen aan andere mensen

Goede verhuur van en voor bussen voor verhuizingen.

Goede service, geen gedoe!

super geregeld!!

bus reed prima, was schoon en alles werd prima geregeld Een puntje; er waren 2 lampjes die branden op het dashboard 1 van de banden en een dat we koffie moesten gaan drinken...hihi!! Maar dit was geen punt bij checken wisten we waarom!!

Communicatie en service prima, iets meer aandacht schenken aan de netheid in de bus

Prima ervaring, ophalen en afleveren van de bus prima georganiseerd.

perfect goede service, vriendelijk en accuraat.

perfect

Voor herhaling vatbaar, goede service !

Fijne bus, flexibel bedrijf!

Een bus in maat S gehuurd voor de verhuizing. Mijn vriend had nog nooit in een bus gereden maar dat was goed te doen. Uiteindelijk haalden we de deadline niet en konden we zonder problemen de bus wat langer houden. We werden vriendelijk behandeld. Zeker een aanrader!!

We zijn prettig, correct, vlot en juist geholpen

We hadden een stationwagen nodig voor een paar dagen voor een studentenverhuizing, deze bleek echter op het afhaal moment niet aanwezig te zijn. In plaats daarvan kregen we een bestelbus mee voor dezelfde prijs, dat maakte het voor ons gemakkelijker. Vlotte afhandeling van het huren, ophalen en terugbrengen. Blij met Ad Rem

Geweldige service, goed busje

perfect

snel kunnen huren, goed afhandelen, goede service, geweldige ervaring, ik kom terug.

Prima geregeld

Had gevroren, auto was ;s ochtends perfect ontdooid, netjes halve dag afgerekend en borg snel terug op de rekening

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!