Goede en snelle hulp, geen onnodige spelerijen, mensen weten wat zij doen!

In een word, geweldig...

Top verhuurbedrijf

Onze ervaring met Adrem autoverhuur Is top. Vriendelijk personeel mooie schoon vervoer en niet te vergeten uiterst betaalbaar. Ik kan adrem iedereen aanbevelen

Super geregeld

Zezinho zeer attent. Denken meel en zijn geen afzetters. Top daarvan Heerlen. Ga graag weer een busje huren als het nodig is👌👌👌👌👌

Erg vriendelijk bedrijf

De bevestiging van reservering kwam niet in mijn mailbox, maar dat werd achteraf prettig opgelost. De bus werd behoorlijk vuil aangeboden, buitenkant geen probleem, Binnenkant, dat zag ik pas bij het laden, en was natuurlijk wel een prob leem. ivm verhuizen van al mn spullen. Ze hadden dit over het hoofd gezien. Dit zal worden gecompenseerd in de afrekening. die ik nog niet heb ontvangen. Ook heel prettig: heel druk om 16,30 op zaterdag middag bij het inleveren van de bus. We hoefden niet te wachten om af te handelen - in goed vertrouwen- en konden vrij snel gewoon naar huisgaan. Mijn indruk: betrouwbaar en klantvriendelijk. ( hpelijk vind ik dat ook nog als de afrekening in de bus valt.

altijd top geregeld!

Goede service! 10+

Professioneel bedrijf dat service gericht klanten aan het juiste voertuig helpen!

Zeer vriendelijke medewerkers die er echt alles aan deden om de juiste auto beschikbaar te hebben.

top

Geweldige service Professionele uitstraling. Top bedrijf. Zal hem zeker aanraden

Gewoon goed

Jammer dat het kantoor in Sittard niet continu bemenst is. Ik vindt persoonlijk contact toch fijner.

goed (=8) had gemakkelijk 9 of 10 kunnen zijn

bedankt / danke / gracias / merci / شكرا (shukran) (onze woongebieden) P.S. betr.: goed (=8) had gemakkelijk 9 of 10 kunnen zijn reden reeds mondeling aan de balie doorgegeven (voor de goede toehoorder :-)

Goede bus, uitstekende service.

Vriendelijke bediening.

Super goed! aardig personeel, en prijs technisch top bedrijf. Goede bus gehuurd.

Top service, klantvriendelijk, absolute aanrader!!!

Prima ervaring

Goede service. Natuurlijk is er altijd wel wat aan een busje dat je huurt, maar dat komt door de huurders. Bij Adrem hebben we diverse keren een busje gehuurd en altijd naar volle tevredenheid.

Gewoon prima en duidelijk

uitstekende sevice

Perfect wagenpark voor iedere klus vriendelijke bediening. snelle financiële afhandeling goede prijs .

Goede service en fijne auto

uitstekende service , afspraken worden correct nagekomen

zie bovenstaande

Super personeel

Heel leuke jongens die je helpen,dit was de eerste keer dat ik bij Adrem gehuurd heb. Maar ben zeer tevreden. Volgde keer weer bij jullie.

Prima, alleen annuleren van een eerste afspraak was een beetje raar.

Goede service, klantgericht, goede prijs- kwaliteit verhouding

Reserveren van een voertuig, via internet, gaat gemakkelijk. Je ontvangt snel een reactie of het voertuig beschikbaar is. Zo niet, dan denken ze met je mee in alternatieven. Er is veel keus in voertuigen voor diverse doeleinden. Aan de balie wordt je op een vriendelijke en correcte manier te woord gestaan. Zaken worden duidelijk uitgelegd. Ik heb al vaker een voertuig bij Adrem gehuurd en zal dit ook blijven doen, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Wel was op zaterdag om 8u00 nog niemand aanwezig, was er pas om 8u15 en bij terugbrengen om 16u00 was er ook niemand, sleutel in speciale brievenbus gedaan

Goede en snelle service

Vriendelijk personeel Fijn zaken mee te doen

Afzetters

Jullie laten uitschijnen goedkoop te zijn, tot puntje bij paaltje komt

minder

Ruim een uur de bus niet kunnen gebruiken. Huurprijs moest echter volledig worden voldaan.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!