Doe met geen ander bedrijf zaken!

Super goed geregeld 👍👍👍

Goed geregeld allemaal..

Goede bus, snelle service, meedenkend.

prima. Zou alleen factuur graag iets sneller ontvangen, wacht ik nog op.

Zeer gemakkelijk te boeken en niet duur

Mijn ervaring met ADREM is uitstekend. Geen moeilijk zoekwerk op internet en geen hoge borgsom Ik zocht per direct een personenbus om de volgende dag te gebruiken Na één telefoontje was het direct geregeld ik had nog vergeleken met andere bus/auto verhuurders , maar was verloren tijd. ADREM is de beste meest flexibele en goedkoopste verhuurder. s avonds busje terugbrengen, sleutel in de brievenbus.. klaar ! bevestiging en factuur per mail Ik kan het iedereen aanbevelen Geweldig !!!

Goede auto, niet anders verwacht

Als vaste klant weer, hoewel op korte termijn ( 1 dag van te voren ) gereserveerd weer keurig gewenste auto beschikbaar. Voor openingstijd auto al nodig , daarom was op dag er voor om 16.30 al op te halen. Keurig tarief voor 1 dag gehanteerd prima service !

Als altijd: top

Vriendelijk, vlot, professioneel. Schone en nieuwe auto, veel gemak bij afhalen en terugbrengen. Al sinds 2004 tevreden klant, zowel in Maastricht als in Utrecht.

Meer aandacht voor toestand voertuigen

Technisch staat met name de verlichting voldeed niet aan wettelijke eisen. Richtingaanwijzer kapje afwezig, kentekenverlichting stuk en zij licht los. De laadbak was niet schoongemaakt.

Goed, maar mag wat goedkoper

Mooie ontvangstruimte met koffie. Vriendelijk personeel. Borg van 450 euro voor een bus en prijsniveau vind ik wel wat aan de hoge kant.

Auto was prima een plezier om mee te rijden

uitstekende kwaliteit

uitstekende service

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf hebben een bestelbus gehuurd in de vestiging Hoensbroek/Heerlen en alles is goed verlopen. Wij werden geholpen door een zeer ervaren en vriendelijke persoon. Hebben meteen meerdere datums geprikt voor de volgende keer.

Ik had een bestelbus van 6m3 besteld maar was niet meer voorradig. Ik kreeg een 8m3 wagen voor dezelfde prijs.

Uitstekend geholpen, flexibel en denken mee met de klant

Prettig

Uitstekende service

5 sterren

Goede ervaring, range van de elektrische auto was nipt aan voldoende maar dat maakte de hele rit ook wel weer spannend...

Prima bus allen links en rechts beschadigd.

Prima bus

Alles was goed geregeld.

Het was de 1e keer dat we een auto Hebben gehuurd bij Adrem. Alles was goed geregeld wb de reservering En ook op de huurdag zelf.

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Duidelijk besproken wat de opties en mogelijkheden zijn. Vriendelijk in omgang en bejegening.

Net busje, vriendelijke mensen.

Net busje, vriendelijke mensen.

Een dikke duim!

Om zeker te weten dat mijn lading in de bestelauto zou passen, is de laadbak binnenmaats nagemeten. Omdat naderhand toch twijfels rezen over de maatvoering is een grotere bestelbus tegen de kleine prijs beschikbaar gesteld. Super!

Zonder probleem een auto kunnen huren. Alles goed geregeld. Fijn behandeld. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk en kompetente medewerkers

Ookal huur ik slechts 1 tot 4 keer per jaar een auto zo wordt ik alsnog behandeld als een vaste klant d.w.z. alsof ik iedere maand een auto zou huren. Men kent mij, spreekt mij met mijn Naam aan en geeft mij een gevoel van menselijke warmte. Uitleg is altijd goed en eventuele Problemen worden tot wederzijdse tevredenheid snel opgelost. Een dikke dank aan alle medewerkers van Adrem Maastricht.

was zeer tevreden met de afwerking van mijn factuur

was zeer tevreden

Het ging wel.

Niet vol afgedankt,vies achter in de bak, waarschijnlijk bouwpuin mee gereden,uitgeveegd maar verder niet schoongemaakt.Mijn spullen zaten aan de onderkant vol met stof. Voor het niet afgetankt heb ik een compensatie gekregen.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!