Vip

Super top

Positief

Eerste keer bij jullie de grootse wagen besteld en dat was toppie

Gewoon goed

Relaxt contact, flexibel, schone, mooie bussen en een scherp tarief. Alleen de verzekering is relatief duur tov het huurbedrag. Verder helemaal niets op aan te merken!

Snel, verzorgd, goedkoop en zeer goede service

Snel en makkelijk getegeld en eerlijke prijzen

Alles naar wens

Zoals de naam al zegt , lekker adrem.

Geweldig!!

Klantvriendelijk, fijne service, perfect verzorgde wagens (had een kleine vrachtwagen) en niet heel onbelangrijk een goede prijs!! Ik ben zeer tevreden en zal zeer zeker nog eens terug gaan om te huren als ik het nodig heb.. Bedankt Adrem!!

Alles goed geregeld schone bus en duidelijk schade op papier vastgesteld

relaxte verhuurders, snelle afhandeling

wees ons op de deukjes die er al in waren, dit getuigd van professionaliteit.

Snelle en vriendelijke service

Ik ben snel, vriendelijk en goed geholpen!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

We hadden een vrachtwagentje gehuurd voor de ochtend. Helaas hebben we het niet gered en deze was smiddags al verhuurd. Samen in overleg had meneer aan de balie een heel schappelijke oplossing voor mij. Top bedrijf

Altijd goede ervaringen!

Goede correcte service! Fijne medewerkers!

Prima service en prettig personeel.

Bus gehuurd voor verhuizing. Bij ophalen van de bus werd ik direct geholpen zodat ik snel met de bus mijn klus kon klaren. Prettig voertuig goed onderhouden en schoon. Bij terugbrengen in vijf minuten de administratie geregeld en de bus technisch opgeleverd. Binnen termijn het restbedrag op de rekening gestort. Prima.

Vriendelijk en correct.

Positie

Eenvoudig online reserveren. Goede service!

Eenvoudig reserveren. Goede service bij het ophalen en terugbrengen van de wagen.

Betrouwbaar wagenpark, vriendelijk, meedenkend en meewerkend personeel

Prima ervaringen! Wat er nog beter zou kunnen? Een beter gevulde droppot en een kwaliteitskoffiemachine met meer keuze. Uhm, wellicht nog verhuur van spanbanden en verhuisdekens...?

Afspraken worden stipt nagekomen

Wagen stond op tijd klaar. Alles is correct afgehandeld

Goed geregeld; snelle afhandeling door vriendelijke mensen!

Goede info en reserveringsmogelijkheden via de site.

vriendelijk betrouwbaar

Goed advies en service

Snel en servicegericht

Perfecte service en vriendelijk personeel. Goed wagenpark!

Goed personeel en super service

Auto stond op tijd klaar, ondanks wachtrij zeer snel geholpen.

Zeer meedenkend en vriendelijk

Vanaf de telefonische reservering tot en met het inlever moment, een zeer vriendelijke, service gerichte, meedenkende en behulpzame service. Hier ga je graag naar terug ....

Behulpzaam geduldig en vriendelijk !!

Alles netjes geregeld geen onnodige vragen of uitstel. Wij waren iets te laat maar geen enkel probleem gemaakt. Dank je!

Goede service en prijs.

Prettige vriendelijke service

Eerste keer een busje gehuurd Werd netjes opgebeld dat busje al eerder dan afgesproken beschikbaar was

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!