Alles keurig geregeld. Contract wordt meteen afgesloten. Auto staat gewassen klaar. Auto prima in orde. Een dag extra bijgeboekt, werd zonder problemen toegevoegd.

Goede service en snelle afhandeling van de borg

Goede service en snelle afhandeling van de borg

Fijn bedrijf, no nonsense

Ik heb al een aantal keren een bus via Adrem gehuurd. Bevalt prima, makkelijk te regelen, duidelijk.

Met een uitzondering , zeer goed . 9

Toen ik de route wilde installeren kwam ik tot de ontdekking dat de routeplanner niet geinstallerd was . Het was toen al na vijf uur en er was niemand berijkbaar . Het personeel was overigens heel vriendelijk en behulpzaam maar maak bij het aangaan van de huurovereenkomst bekend wat er niet is geinstalleerd .

Waar service gewoon is en vriendelijkheid standaard

Veelvuldig gebeurt het dat er a-la-minute vervoer nodig is; één telefoontje levert de oplossing die zelfs op specifieke wensen een passend resultaat oplevert. Afspraken zijn helder en duidelijk; zonder kleine lettertjes en zonder mits en maar. Buiten service, vriendelijkheid en snelheid van handelen is de prijs wat-men-noemt redelijk en scherp.

Snel en correct zoals altijd

Snel en vriendelijke service

Fijne bus voor onze jongeren. Eenvoudige procedure

Zeer tevreden!

Prima bedrijf

Gelukkig kon ik de bus al de dag vantevoren ophalen. Enige minpunt is dat je normaal gesproken pas om 9.00 ‚s ochtends kunt afhalen en dat is voor mij aan de late kant.

Prima bus voor een nette prijs

Snelle service zowel bij vertrek en aankomst.

Goede aandacht van begin tot eind

Aanbevolen

Vlotte vriendelijke service, goede prijs alleen de bus had wat gebreken.

Service en gemak met reserveren en de bus ophalen zoals altijd heel prettig bij Adrem. Enige vervelende was dat ik er bij het ophalen van mijn lading achter kwam dat de schade aan de bovenkant van de bakwagen ervoor had gezorgd dat er wat water in de bak stond. Ik had specifiek een bakwagen gehuurd om onderdelen voor een houten object veilig en droog te kunnen transporteren dus dat was een beetje gedoe. Schade aan de buitenkant was wel aangemerkt bij het afhalen van de wagen dus dat was bekent maar niet bedacht dat het binnen was geregend. Voor mij iets om op te letten in de toekomst.

Mijn

Het was allemaal goed geregeld. Ook de afhandeling

Een geweldige hulpvaardige medewerker en een prima personenbus

Niets dan lof (zie boven) en een correcte snelle financiële afhandeling.

Snel en goed geregeld

Op korte termijn een auto nodig. Kon zonder veel poespas worden geregeld. Vriendelijk behandeld en duidelijke info.

Goede service en klantbediening

Snel en goed geholpen. Duidelijke uitleg wat van beide kanten verwacht wordt

We hebben nergens problemen ervaren en de borg was snel terug overgemaakt!

Geholpen ondanks de verkeerde datum Had aangevraagd

Ik had digitaal de aanvraag ingediend maar alleen de verkeerde dag Desondanks konden ze mij het busje meegeven top gewoon

goede service

goede service, zou wederom hier een vervoersmiddel huren

In Heerlen top service.

Heerlen was prima,Maastricht heel slecht.Daarom naar Heerlen gegaan.

Gewoon uitstekend

Correct, klantvriendelijk, prima afhandeling

Houden zich aan de afspraak

Alles volgens afspraak verlopen het borggeld binnen 3 dagen retour. Zeer tevreden volgende keer keer weer ADREM

Perfecte service

Boeken van een busje verliep vlot, meteen duidelijkheid over kosten. Ophalen en terug brengen ging ook eenvoudiger. Locatie is prima, je kan je eigen auto gemakkelijk kwijt.

Nogal kritisch op minimale beschadigingen of krasjes op voertuig, verder geen bijzonderheden

Niet blij met schade auto

Altijd erg tevreden met de verhuur en afhandeling. In dit geval kreeg ik echter een schade auto mee voor een lange meerdaagse zakelijke trip. Er was aanzienlijke schade aan de bumper welke los hing en een irritant geluid maakte tijdens de rit. Verder ging get sturen 'met weerstand' bij snelheid tussen 50 en 120 km/h. Dit laatse was erg storend.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!