Pluspunten

Correct. Beleefd en meedenken!

Pluspunten

Korrekt snel goedkoop goed wagenpark

Pluspunten

Snel geregeld. Nette, goedlopende bus

Controle op beschadigingen aaan buitenkant

Pluspunten

* huren zonder veel rompslomp * grote keuze * prijs/kwaliteit is super! * eenvoudig geregeld * goede service

* vooraf meer duidelijkheid geven over bijkomende kosten: -niet gesproken over extra kosten verzekering, -ook niet over de km-bijtelling, -wordt niet gesproken over hoog E.R. van € 1500,-!!: bij afhalen voertuig dient men een verlaging hiervan weer extra te betalen!

Pluspunten

Heel vriendelijk en kundig personeel. Prima auto's in de verhuur.

Pluspunten

snel, gemakkelijk, vrijheid om de reserveerde bus te kunnen verschuiven na ander datum zonder extra kosten.

Pluspunten

Snel & Last minute nog een bestelbus kunnen huren. Klantvriendelijk, betrouwbaar. Proberen je geen extra's aan te smeren.

Vorige huurder had de bus niet volgetanked.

Pluspunten

Prijs en kwaliteit is goed

Pluspunten

6-persoons Transit Bus gehuurd: - Bus was schoon, rook fris en was mechanisch helemaal in orde (ondanks dat het een oudere bus was) - Goede uitleg gehad aan de balie en alle opties besproken - Borg bedrag op de dag van inleveren weer teruggestort op mijn rekening. - Personeel is vriendelijk en behulpzaam

- In eerste instantie een aanvraag gedaan via de website voor dezelfde bus in vestiging Heerlen. Ik heb toen een afwijzing gekregen vanwege geen beschikbaarheid terwijl er in Maastricht wel een mogelijkheid was om een bus te huren. Die optie had wellicht meteen genoemd kunnen worden. - T.a.v. Bus huren in Maastricht.. Wellicht de inlevertijd in de ochtenduren verplaatsen naar half 10 a 10 uur gezien de enorme verkeersdrukte die dan ontlopen kan worden en daardoor ook minder kans op een last minute aanrijding beschadiging. - Vestiging Heerlen zou wat meer open mogen zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijkheid van de receptie.

Prijstransparantie , onduidelijke afspraak door wijziging. We konden de bus eerder ophalen, terwijl we om 1 dagdeel hadden gevraagd. Hoe laat moet de bus terug? Voor 17 uur. Sleutel in het draaibus gooien. Al met al duurder uitgekomen dan gepland endat is de frustratie.

Pluspunten

Dat ze veel doen om de klant te vrede te houden. Ik ben helemaal voor

Pluspunten

- Duidelijk en vriendelijk personeel - Gloednieuwe bus - Goede prijs

Pluspunten

Prima organisatie, afspraken perfect nagekomen, Uitstekend materiaal, bijna nieuw zelfs

Pluspunten

.Prima!

Pluspunten

accuraat en de prijs is goed

24 uur per 7 dagen te openen

Pluspunten

correct snel service materiaal

??

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Lokken klanten met zogenaamde lage prijzen maar komen dan "van koude kermis"thuis! Onvriendelijke benadering en komen afspraken niet na....mailadres en telefoonnummer achter laten en dan door drukte niet kunnen terug bellen?

Pluspunten

Vriendelijk, nette goed in orde auto's/bussen en niet te duur.

Geen.

Pluspunten

Klantvriendelijk, accuraat en betrouwbaar.

Pluspunten

Goede service en betaalbaar, erg vriendelijke mensen aan de balie. 100% tevreden.

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!