Top klant service

Heel vriendelijk professioneel snel efficient

Reliable,competent, and excellent customer care

From arrival to the office in Maastricht…. Staff extremely helpful Vehicle was spotless A great location Great experience

goede en sneller service

Staan altijd snel te woord en zoeken mee naar oplossingen .

Verhuisbus. Prima service

Nette verhuisbus gehuurd. Snel afgehandeld en tegen een oké prijs

Auto stond netjes klaar, goed geholpen bij aanvraag en netjes afgehandeld bij terugkomst

Super goed bedrijf

Medewerkers zijn heel correct en geen onzin achteraf. Volgende keer huren we weer bij Adrem!

Heel goed en snel geholpen! Ook de afhandeling na inleveren was prima!

Nette bus. Stond fijn op tijd klaar. Alles netjes van te voren een achteraf gecontroleerd. Vriendelijk personeel.

mini busje gehuurd prima prijs ! vriendelijke kundige mensen terugbetaling borg binnen een dag. dik tevreden

Super friendly service

On my arrival at Adrem I was greeted and had everything explained clearly, on returning the vehicle the book in was quick and efficient and again everything explained clearly.

Goede service en snel geregeld

Goede service en snel alles goed geregeld

Prima auto en goed personeel.

In de toekomst ga ik zeker weer bij jullie huren.Goed en vriendelijk personeel en na inleveren van de auto , snelle en duidelijke afhandeling.

Schandalig hoge tarieven

Noodgedwongen bij Adrem moeten reserveren a euro 250,- terwijl normaal voor een gelijkwaardig voertuig euro ca euro 100 moet afrekenen

Geweldig!

Ontzettend netjes ontvangen met goede service.

Geen problemen

Alles goed geregeld

Easy, simple, fast and value for money. The staff are super friendly, no issues returning the van and receiving the deposit. Would highly recommend the company.

Geen complicaties, afspraken netjes nagekomen.

Zie titel

Goede prijs en weinig gedoe

Goed de tijd genomen om de schade na te lopen. Verder was het contract al van te voren in orde gemaakt dus kon vrijwel direct het busje meenemen.

Ondermaats

Bij ophalen nagenoeg geen uitleg over de auto. Regelmatig gaf auto aan KAN NIET STARTEN. Waarom ? Altijd bij starten: check achterbank, waarom ? Kon tankdop knop niet vinden, bleek zwarte knop in zwarte vloer te zijn.

Snelle en goede Service

Snelle en goede Service

zeer goed

zeer correcte reservering en afhandeling. in een woord, klasse.

Tolles Unternehmen, nette Mitarbeiter, unkomplizierte Abwicklung.

Zuerst hatte ich Angst, keinen Mietwagen zu bekommen, da mein Führerschein nicht älter als ein Jahr sein würde. Aber die Mitarbeiterin dort war sehr nett, sie sagte, dass sie damit kein Problem hätten, im Gegensatz zu Deutschland, wo ich nicht mieten durfte, und der Grund sei, dass ich einen neuen Führerschein hätte. Ich bin froh, dass ich mich mit ADREM befasst habe und werde sie wieder besuchen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Flexibele service, goede auto, helaas geen factuur ontvangen

Ik ben zeer tevreden met de flexibele service en de kwaliteit vd auto's. Deze keer ontving ik echter na inlevering vd auto geen factuur, ook niet na een expliciet verzoek per mail.

Goed verhuurbedrijf, duidelijk en vriendelijke benadering

Zij zijn wel oki, alleen de geld komt niet op tijd teru op de bankrekening gestolen

Zij zijn wel oki, alleen de geld komt niet op tijd terug op de bankrekening nummer

Heerderweg 33

6224LA Maastricht

Over Adrem Autoverhuur Limburg

Wij maken dat je wegkomt!